Εθελοντικά και στο Lamia Night & Run το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 20:42 Εθελοντικά και στο Lamia Night & Run το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

Στο κέντρο της Λαμίας βρέθηκαν το Σάββατο 18/09/21 οι εργαζόμενοι των Μονάδων Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, όπου διεξήχθη για έβδομη χρονιά η αθλητική διοργάνωση Lamia Night Run. O Νυχτερινός Αγώνας αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη και πρόκειται για μια διοργάνωση της Κοιν.Σ.Επ. «ΕΡΙΒΩΛΟΣ ΦΘΙΑ» με την υποστήριξη και συμβολή του Δήμου Λαμιέων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Το προσωπικό της Κινητής Μονάδας και του Πολυδύναμου Κέντρου Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, έλαβε μέρος εθελοντικά στη διοργάνωση στέλνοντας μήνυμα συμμετοχής και ενθάρρυνσης σε κάθε  άνθρωπο που αγωνίζεται ενάντια στην εξάρτηση, καθώς ο αθλητισμός μας υπενθυμίζει να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο, να θέτουμε στόχους και να προσπαθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Οι νέες Μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία βρίσκονται επί της οδού Βασιλικών 20 και παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε σχέση με τις εξαρτήσεις από ναρκωτικά, αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια για τους άμεσα ενδιαφερόμενους και τις οικογένειές τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 22310 45456 & 22310 67885.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση