Λαμία: Στα 2€ ο καφές για delivery και take away

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 07:42 Λαμία: Στα 2€ ο καφές για delivery και take away

Αυτό αποφάσισε η πλειοψηφία του ΚΕΛ (Καφεστίαση Λαμίας) του νέου Συλλόγου που ίδρυσαν οι ιδιοκτήτες των cafe της πόλης, που ασχολούνται κυρίως με delivery και take away.

Ένας μεγάλος αριθμός ιδιοκτητών cafe και καταστημάτων εστίασης της Λαμίας αποφάσισαν να ιδρύσουν έναν νέο Σύλλογο για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα και τις προκλήσεις της αγοράς, όπως αυτή διαμορφώνεται.

Το βράδυ της Τετάρτης (22/9) ήταν η δεύτερη συνάντηση που έγινε και αποφάσισαν να προχωρήσουν στη σύσταση του Συλλόγου, να ορίσουν προσωρινό ΔΣ τις επόμενες ημέρες και να δώσουν νομική μορφή με το σχετικό καταστατικό στο νέο εγχείρημα. 

Στα 2 ευρώ ο καφές

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport στη δεύτερη αυτή συνάντηση η πλειοψηφία αποφάσισε η τιμή του καφέ από την 1η Οκτωβρίου να είναι στα 2€ για delivery και take away.

«Ήταν καιρός να βρεθούμε και να συζητήσουμε όλοι μαζί τα προβλήματα που μας απασχολούν και τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στην αγορά. Αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας "χωρίζουν" ως ανταγωνιστικές επιχειρήσεις. Πρέπει να βλέπουμε το δάσος και όχι το δέντρο. Οι δύο πρώτες συναντήσεις που έγιναν, έδειξαν ότι υπάρχει πλέον η ωριμότητα να μπουν στο τραπέζι όλα τα σοβαρά θέματα και βρεθούν λύσεις. Θέλω να ελπίζω ότι το ΚΕΛ (Καφεστίαση Λαμίας), θα λειτουργήσει θετικά και για εμάς τους επαγγελματίες της εστίασης, αλλά και προς όφελος των καταναλωτών....», είπε στο LamiaRepor ένας από τους πρωτεργάτες αυτής της πρωτοβουλίας για τη σύσταση του Συλλόγου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση