Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θέμης Χειμάρας: «Κανονικά θα λειτουργήσουν τα ολιγομελή τμήματα ΓΕΛ και Γυμνασίων με Λ.Τ. στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 16:22 Θέμης Χειμάρας: «Κανονικά θα λειτουργήσουν τα ολιγομελή τμήματα ΓΕΛ και Γυμνασίων με Λ.Τ. στη Φθιώτιδα

Εγκρίνονται και θα λειτουργήσουν κανονικά,  τα ολιγομελή τμήματα  ΓΕΛ και Γυμνασίων με Λυκειακές Τάξεις της Φθιώτιδας

Με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων τα χαρακτηρισμένα ολιγομελή σχολικά τμήματα της Φθιώτιδας θα λειτουργήσουν κανονικά.

Πρόκειται για τα λυκειακά τμήματα σε Μώλο, Υπάτη, Μακρακώμη,  Μοσχοχώρι, Αμφίκλεια, Κάτω Τιθορέα, καθώς και  του Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις Μοσχοχωρίου.

Ο Θέμης Χειμάρας, ο οποίος και πέρυσι παρενέβη για το ίδιο θέμα με θετικό αποτέλεσμα, για την εξέλιξη αυτή, ενημέρωσε τηλεφωνικά την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Στερεάς κα Μπενιάτα και την Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας κα Τσιάκα.

Σε δήλωσή του ο Θέμης Χειμάρας αναφέρει:

«Εγκρίνονται και θα λειτουργήσουν κανονικά, τα χαρακτηρισμένα ολιγομελή σχολικά τμήματα ΓΕΛ και Γυμνασίων της Φθιώτιδας.

Πρόκειται για λυκειακά τμήματα σε Μώλο, Υπάτη, Μακρακώμη, Αμφίκλεια, Μοσχοχώρι, Κάτω Τιθορέα, καθώς και τις Λυκειακές τάξεις του Γυμνασίου Μοσχοχωρίου.

Ευχαριστώ την Υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως, για την καλή συνεργασία όλο αυτό το διάστημα.

Προσπαθούμε διαρκώς να διευθετούμε άμεσα και αποτελεσματικά, τα εκπαιδευτικά ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας, με στόχο την καλύτερη δυνατή κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών».