Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θρήνος: Δεν τα κατάφερε η 29χρονη που έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 08:20 Θρήνος: Δεν τα κατάφερε η 29χρονη που έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη

Ήταν συνοδηγός σε μηχανή που συγκρούστηκε με τζιπ στην εθνική οδό Χαλκίδας - Αιδηψού, ο οδηγός του οποίου τους είχε εγκαταλείψει αιμόφυρτους στην άσφαλτο…

Έναν ακόμη νέο άνθρωπο θρηνεί η Εύβοια σε τροχαίο δυστύχημα με μηχανή.

Η 29χρονη κοπέλα, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο τροχαίο το οποίο είχε γίνει την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου στην εθνική οδό Χαλκίδας - Αιδηψού στο ύψος των Λουτρών Αιδηψού, έχασε το απόγευμα της Κυριακής (26/9) τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η 29χρονη νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Γεννηματάς», όπου και κατέληξε συνέπεια των σοβαρότατων τραυμάτων της από τη σύγκρουση.

Η κοπέλα ήταν συνεπιβάτης σε μηχανή που οδηγούσε 20χρονος που συγκρούστηκε με τζιπ, ο οδηγός του οποίου εγκατέλειψε το σημείο και τα δύο παιδιά αιμόφυρτα στην άσφαλτο.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε αργότερα από αστυνομικούς του ΑΤ Ιστιαίας στη Λίμνη Ευβοίας, παρκαρισμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μη φαίνεται το χτύπημα από τη μηχανή.

Θυμίζουμε ότι στην Αθήνα είχαν διακομιστεί και τα δύο παιδιά με την κατάσταση του 20χρονου οδηγού της μηχανής να χαρακτηρίζεται λιγότερο σοβαρή σε σχέση με της κοπέλας, που όπως σημειώσαμε, δυστυχώς κατέληξε.

Σχετική δικογραφία έχει σχηματιστεί από το ΑΤ Ιστιαίας.