Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Τρεις θάνατοι από κορωνοϊό μέσα στο Σαββατοκύριακο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 18:50 Λαμία: Τρεις θάνατοι από κορωνοϊό μέσα στο Σαββατοκύριακο

Παραμένει σταθερός ο αριθμός των νοσηλευομένων με covid-19 στο Νοσοκομείο Λαμίας…

Το θανατηφόρο πρόσωπό του έδειξε ξανά στη Φθιώτιδα ο κορωνοϊός, με τρεις ασθενείς που νοσηλευόντουσαν στο Νοσοκομείο Λαμίας, να χάνουν τη ζωή τους μέσα στο Σαββατοκύριακο από επιπλοκές που τους προκάλεσε ο επικίνδυνος ιός.

Πρόκειται για έναν 91χρονο από το Δήμο Μακρακώμης, μία 89χρονη από το Δήμο Λοκρών και μία 94χρονη από τη Λαμία.

Ο 91χρονος είχε εισαχθεί στην Κλινική Κορωνοϊού στις 13 Σεπτεμβρίου και κατέληξε το Σάββατο (25/9).

Στο Πέτρινο κατέληξε και η 94χρονη από την Λαμία την Κυριακή (26/9), η οποία είχε εισαχθεί σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο μόλις δύο μέρες νωρίτερα.

Αντίθετα η 89χρονη νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ Κορωνοϊού από τις 21 Αυγούστου, όπου έξι ημέρες νωρίτερα είχε διασωληνωθεί  και η 58χρονη κόρη της! Το ευχάριστο είναι ότι η 58χρονη κατάφερε στις 17/9 (μετά από ένα και πλέον μήνα) να βγει νικήτρια από τη ΜΕΘ έχοντας μάλιστα αρνητικοποιηθεί στον ιό. Πήρε μάλιστα εξιτήριο γενικά από το Νοσοκομείο Λαμίας λίγες ώρες μετά την απώλεια της αγαπημένης της μητέρας.

Με τους τρεις αυτούς θανάτους, οι απώλειες συνανθρώπων μας έφτασαν τις οκτώ (8) από τις 8 Σεπτεμβρίου, ενώ από την αρχή της πανδημίας στο Νοσοκομείο Λαμίας έχουν πεθάνει 135 άτομα. Η Φθιώτιδα όλο αυτό το διάστημα που δοκιμάζεται η ανθρωπότητα από τον κορωνοϊό, θρηνεί την απώλεια 139 πολιτών (74 άνδρες και 65 γυναίκες) με μέσο όρο ηλικίας τα 76 χρόνια.

Σημειώνουμε τέλος ότι στη ΜΕΘ Κορωνοϊού εξακολουθούν να νοσηλεύονται δύο συμπολίτες μας, ηλικίας 54 και 85 ετών, ενώ στο Πέτρινο 11 ασθενείς με ηλικίες από 43 έως 87 ετών. Γενικά ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό στο ΓΝ Λαμίας παραμένει σταθερός τις τελευταίες δύο εβδομάδες.