Έργα οδοποιίας στους Δήμους Μακρακώμης και Δελφών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 17:19 Έργα οδοποιίας στους Δήμους Μακρακώμης και Δελφών

Υπεγράφησαν οι προγραμματικές συμβάσεις με την Περιφέρεια Στερεάς…

Προγραμματικές συμβάσεις υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός με τον Δήμαρχο Μακρακώμης Γιώργο Χαντζή, όπως και με τον Δήμαρχο Δελφών Παναγιώτη Ταγκαλή, για την εκτέλεση έργων αγροτικής οδοποιίας.

Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας εξασφάλισε τις χρηματοδοτήσεις για την εκτέλεση των έργων:

  • «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ (Β΄ΦΑΣΗ)». Πρόκειται για έργο με αρχικό προϋπολογισμό 268.000 €, το οποίο προβλέπει τη συντήρηση και βελτίωση οδών σε αγροτικές περιοχές ολόκληρης της Δ.Ε. Αγίου Γεωργίου, της Τ.Κ. Τυμφρηστού, καθώς και στις Τ.Κ. Σπερχειάδας, Κλωνίου, Μακρακώμης και Γραμμένης.
  • «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ (Β΄ΦΑΣΗ)». Πρόκειται για έργο με αρχικό προϋπολογισμό 207.500 €, το οποίο προβλέπει τη βελτίωση της υφιστάμενης αγροτικής οδοποιίας στις περιοχές της Ιτέας, του Γαλαξειδίου, της Δεσφίνας και του Παρνασσού.

«Εξασφαλίσαμε το σύνολο των χρηματοδοτήσεων, προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες των δήμων Μακρακώμης και Δελφών για έργα αγροτικής οδοποιίας. Μετά την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων, παραδίδουμε την σκυτάλη στους δήμους για την άμεση εκτέλεση των έργων.

»Πρόκειται για παρεμβάσεις, που θα βελτιώσουν την πρόσβαση σε αγροτικές περιοχές της Φωκίδας και της Φθιώτιδας και θα διευκολύνουν το δύσκολο έργο των παραγωγών του τόπου μας. Όλων εκείνων των αγροτών, που μοχθούν για την παραγωγή των εξαιρετικών αγροδιατροφικών προϊόντων της Στερεάς Ελλάδας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση