Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 17:27 Εκλογές στη ΝΔ για ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ - Η ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής ΕΠ Φθιώτιδας

Εν όψει των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ για την ανάδειξη των Προέδρων Δ.Ε.Ε.Π. και ΔΗΜ.Τ.Ο., των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των κομματικών οργανώσεων και των Συνέδρων, που θα διεξαχθούν πανελλαδικά στις 24 Οκτωβρίου 2021, η παραλαβή των υποψηφιοτήτων για την προεδρία και τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π., για την προεδρία των ΔΗΜ.Τ.Ο. καθώς και για τους Συνέδρους, θα γίνεται από την ΕΦ.Ε.Ε.Π. (εφορευτική επιτροπή) στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Φθιώτιδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 2ος όροφος, Λαμία) στις παρακάτω ημέρες και ώρες:

Τετάρτη 29/9/2021: 18:00 – 20:00

Πέμπτη 30/9/2021: 18:00 – 20:00

Παρασκευή 1/10/2021: 17:00 – 19:00

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΕΦ.Ε.Ε.Π. Φθιώτιδας, Κωνσταντίνο Στάικο, εφίσταται η προσοχή στους ενδιαφερόμενους υποψηφίους, ότι για να είναι αποδεκτή η κατάθεση της υποψηφιότητάς τους, θα πρέπει να είναι σύμφωνη με τα οριζόμενα στη σχετική εγκύκλιο της Γραμματείας Οργανωτικού, η οποία βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του κόμματος.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μαζί του στο τηλέφωνο 6944512120 (Κωνσταντίνος Στάικος) ή με τον αναπληρωτή Πρόεδρο της ΕΦ.Ε.Ε.Π. Ιωάννη Πατσούρα στο τηλέφωνο 6937161123.