Cinepolis Γαλαξίας: Έρχεται το «007 No time to Die» και το «Paw Patrol: Η ταινία»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 10:10 Cinepolis Γαλαξίας: Έρχεται το «007 No time to Die» και το «Paw Patrol: Η ταινία»

Ο Τζέιμς Μποντ επιτέλους επιστρέφει στο απόλυτο κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς, ενώ το τo PAW Patrol ξαναχτυπά και παλεύει για να σώσει τους πολίτες της Πόλης της Περιπέτειας!

Το Cinepolis Γαλαξίας τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι και πάλι μαζί μας, με πολυαναμενόμενες ταινίες, για να μας προσφέρει αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές.

Οι προβολές των «007 No time to Die» και «Paw Patrol: Η ταινία» ξεκινούν από την Πέμπτη (30/9).

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν 5 ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «007 No time to Die».

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Πέμπτης (30/09) από το LR.

Οι νικητές μπορούν να επιλέξουν την ημερομηνία και ώρα προβολής που εκείνοι επιθυμούν να δουν.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«007 No time to Die»

Περίληψη

Ο Τζέιμς Μποντ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ επιστρέφει, στο απόλυτο κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς!

Ο Ντάνιελ Κρεγκ, στο τελευταίο του κεφάλαιο ως Μποντ, θα βρεθεί σε μια αποστολή που θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα, που θα τον αλλάξει σαν πράκτορα (αλλά και σαν άνθρωπο) και θα αφήσει το στίγμα του σε αυτό το τεράστιο franchise.

Στην ταινία No Time To Die, ο Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

Σκηνοθεσία: Cary Joji Fukunaga
Ηθοποιοί: Daniel Craig, Rami Malek, Ana de Armas, Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Christoph Waltz, Jeffrey Wright
 

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Paw Patrol: Η ταινία»

Περίληψη
 
To PAW Patrol ξαναχτυπά! Όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλός τους, ο Χάμντιγκερ, γίνεται δήμαρχος στην κοντινή Πόλη της Περιπέτειας και φέρνει τα πάνω κάτω, ο Ράιντερ και τα αγαπημένα μας ηρωικά κουτάβια είναι πανέτοιμα να αντιμετωπίσουν την πρόκληση. Καθώς ένα κουτάβι θα πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του στην Πόλη της Περιπέτειας, η ομάδα βρίσκει βοήθεια από μία καινούρια σύμμαχο: την πανέξυπνη, ράτσας ντάτσχουντ, Λίμπερτι. Μαζί, οπλισμένοι με καινούρια και συναρπαστικά μηχανήματα, το PAW Patrol παλεύει για να σώσει τους πολίτες της Πόλης της Περιπέτειας!
 
 
Σκηνοθεσία: ΚΑΛ ΜΠΡΟΥΚΝΕΡ
Ηθοποιοί (φωνές):: Γιώργος Μαντάς, Παύλος Χρυσανθίδης, Κωνσταντίνος Λιάσκας, Δημήτρης Ποριώτης, Μάρκος Σιώνης, Πωλίνα Ευαγγέλου, Ζωή Πετράκη, Άρης Αβραμέας
 

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

  • «007 No time to Die» στις 7:00 στην  Αίθουσα 2 και στις 10:00 στην Αίθουσα 1

  • «Paw Patrol: Η ταινία» στις 6:30 στην Αίθουσα 1 (μεταγλωττισμένο στα ελληνικά)

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 

Και επειδή οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας επιβάλουν να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, το Cinepolis Γαλαξίας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για τη λειτουργία των κινηματογραφικών αιθουσών.

Διαβάστε λεπτομέρειες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση