Έπεσαν Facebook και Instagram - Προβλήματα στο ίντερνετ για χιλιάδες χρήστες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 20:30 Έπεσαν Facebook και Instagram - Προβλήματα στο ίντερνετ για χιλιάδες χρήστες

Και ξαφνικά… «δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο». Αυτό είναι το μήνυμα που βλέπουν εδώ και λίγη ώρα εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες του Facebook.

Εκτός από το Facebook  προβλήματα υπάρχουν στο Instagram και στο Whatsapp, όπου εμφανίζεται το μήνυμα «η ροή δεν ανανεώθηκε», ενώ εμπόδια συναντούν και οι χρήστες του WhatsApp.

Το «κραχ» είναι γενικευμένο, καθώς παρόμοια προβλήματα αναφέρονται σε ολόκληρο τον κόσμο τόσο όταν η χρήση γίνεται από υπολογιστή, όσο και από smartphones.

Πολλά είναι τα μηνύματα και τα τηλέφωνα που έχουμε δεχτεί στο LamiaReport και από την ευρύτερη περιοχή της Λαμίας. Φυσικά το πρόβλημα δεν ειναι τοπικό άλλα παγκόσμιο.

Η πρώτη αντίδραση από το Facebook

Η εταιρεία του Μαρκ Ζάκερμπεργκ έστειλε το πρώτο της μήνυμα… μέσω Twitter, λέγοντας: «Καταλαβαίνουμε ότι μερικοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην σύνδεση με την εφαρμογή και τα προϊόντα μας. Δουλεύουμε για να επιστρέψει η κανονικότητα όσο πιο γρήγορα γίνεται και απολογούμαστε για την οποιαδήποτε δυσκολία».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση