Σπανός: «Σχεδιάζουμε μαζί τη Στερεά Ελλάδα που χρειαζόμαστε, μας αξίζει και αγαπάμε»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 08:16 Σπανός: «Σχεδιάζουμε μαζί τη Στερεά Ελλάδα που χρειαζόμαστε, μας αξίζει και αγαπάμε»

Η 2η φάση διαβούλευσης για το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027 με τη συμμετοχή δεκάδων φορέων της Περιφέρειας και όχι μόνο….

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 6 Οκτωβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ Λαμιέων, η 2η φάση της διαβούλευσης για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την προγραμματική περίοδο 2021 - 2027.

Το προσχέδιο του Προγράμματος με τους στόχους και τις προτεραιότητες, που ετοίμασε η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠ Στερεάς, παρουσίασε ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, ενώ μπορεί ο κάθε φορέας και πολίτης που συμμετέχει στη διαβούλευση να το βρει και να κάνει τις παρατηρήσεις - προτάσεις, στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας πατώντας ΕΔΩ.

Για πρώτη φορά το ποσό που αντιστοιχεί στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανέρχεται στα 426.065.898 ευρώ και όπως είπε ο κ. Σπανός θα έχει όλες τις ανάγκες τις προτεραιότητες και τις ευκαιρίες που αναζητά η κοινωνία της Στερεάς Ελλάδας, μετά από πολλά χρόνια ελλιπούς χρηματοδότησης. «Σχεδιάζουμε και συνδιαμορφώνουμε τη Στερεά Ελλάδα που χρειαζόμαστε, που μας αξίζει και αγαπάμε», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Σπανός καλώντας και πάλι φορείς και πολίτες να καταθέσουν ιδέες και προτάσεις για τον τόπο τους.

Δείτε τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού:

Στην ανοιχτή διαβούλευση συμμετείχαν δεκάδες φορείς, αυτοδιοικητικοί και πολίτες από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και όχι μόνο.

Δείτε το βίντεο με την ανοιχτή διαδικασία διαβούλευσης επί του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την προγραμματική περίοδο 2021-2027.

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση