Βρέθηκε σώος ο ηλικιωμένος που αγνοούνταν στον Παρνασσό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 08:50 Βρέθηκε σώος ο ηλικιωμένος που αγνοούνταν στον Παρνασσό

Ο 91χρονος ξεκίνησε από Αθήνα με το αυτοκίνητο για να πάει στο χωριό του στη Φωκίδα και βγήκε εκτός δρόμου.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για τον εντοπισμό ενός ηλικιωμένου ο οποίος από το βράδυ της Παρασκευής αγνοούνταν με το αυτοκίνητό του κάπου στην περιοχή του Παρνασσού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 91χρονος ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής από την Αθήνα για να πάει στα Καστέλια Φωκίδας. Κάπου όμως στη διαδρομή πήρε λάθος δρόμο και το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε σε έναν χωματόδρομο.

Ο ίδιος είχε επικοινωνία με συγγενικά και φιλικά πρόσωπα και όπως είπε όλη τη νύχτα την πέρασε μέσα στο αυτοκίνητο και ότι ειναι καλά στην  υγεία του.

Όμως δεν μπορούσε να καταλάβει σε ποιο σημείο είναι περίπου για να ενημερώσει ώστε να πάνε οι διασώστες να τον απεγκλωβίσουν. Όπως ο ίδιος έλεγε έβλεπε τα αυτοκίνητα ψηλά στο δρόμο. Το στίγμα του κινητού μέσα από το 112 έδειχνε ότι είναι κάπου στην περιοχή του Παρνασσού κοντά στην Αμφίκλεια.

Τελικά γύρω στις 11:30' το πρωί του Σαββάτου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου από τους διασώστες ακινητοποιημένο πολύ κοντά στην Αμφίκλεια και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 91χρονος είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο ειναι πολύ εξαντλημένος, μετά από όλη αυτή την περιπέτεια.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καστέλλια Γιώργος Χαλατσάς ευχαριστεί όλους όσους κινητοποιήθηκαν και βοήθησαν στον εντοπισμό και την ανεύρεση του 91χρονου συγχωριανού του.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση