Εμβολιασμοί στο… σπίτι για τους κατοίκους του Δήμου Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 11:31 Εμβολιασμοί στο… σπίτι για τους κατοίκους του Δήμου Δομοκού

Τι είπαν Λιόλιος και Σερέτης στην συνάντησή τους στην 5η ΥΠΕ…

Στο Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Εμβολιασμών του Υπουργείου Υγείας με στόχο την εμβολιαστική κάλυψη των δημοτών με το εμβόλιο της Pfizer, συμπεριλήφθηκε ο Δήμος Δομοκού μετά τη συνάντηση του Δημάρχου Χαράλαμπου Λιόλιου με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη.

Στο πλαίσιο της συνάντησής τους ανακοινώθηκε η εμβολιαστική κάλυψη των δημοτών στον τόπο διαμονής τους χωρίς ταλαιπωρία, μετακινήσεις και χρόνο αναμονής.

Έτσι, την προσεχή Δευτέρα 18 Οκτωβρίου η Κινητή Μονάδα Υγείας της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, θα βρίσκεται στις Κοινότητες Ν. Μοναστηρίου 9:00’ με 12:00’, Εκκάρας 13:00’ με 17:00’ και την Τρίτη 19 Οκτωβρίου στην Τοπική Κοινότητα Ομβριακής 9:00’ με 12:00’ για τη διενέργεια εμβολιασμών.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι στην παραπάνω συνάντηση ο κ. Σερέτης ενημέρωσε το Δήμαρχο Δομοκού για την άμεση λειτουργία του ακτινολογικού τμήματος του ΚΥ Δομοκού με τη βοήθεια εξωτερικού συνεργάτη, μέχρι την πλήρωση της θέσης με μόνιμο Π.Ε. ή Τ.Ε. Ραδιολόγο/Ακτινολόγο ή Δ.Ε. Χειριστή/Εμφανιστή, καθώς και τον εξοπλισμό του μικροβιολογικού εργαστηρίου από τις αρχές του επόμενου έτους (2022), μετά και την έλευση της νέας Ιατρού-Μικροβιολόγου, έτσι ώστε να υλοποιούνται όλες οι βασικές αιματολογικές εξετάσεις στο Κέντρο Υγείας Δομοκού.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση