Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Δήμος Λοκρών ζητεί παιδίατρους για τους παιδικούς του σταθμούς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 08:18 Ο Δήμος Λοκρών ζητεί παιδίατρους για τους παιδικούς του σταθμούς

Παράταση της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων…

Το Ν.Π.Δ.Δ. Για Την Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη στο Δήμο Λοκρών , στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Επιχειρησιακού Προγράμματος του ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής περιόδου 2021-2022», ανακοινώνει ότι προτίθεται να συνάψει συμβάσεις μίσθωσης έργου (ισοδύναμες σε όγκο έργου και αμοιβή) για την κάλυψη αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. με αντικείμενο «Έλεγχος υγείας φιλοξενούμενων νηπίων στους παιδικούς σταθμούς Δήμου Λοκρών».

Ειδικότερα,

1η σύμβαση:

Στον Παιδικό Σταθμό Αταλάντης

Στον Παιδικό Σταθμό Λιβανατών

2η σύμβαση:

Στον Παιδικό Σταθμό Μαλεσίνας

Στον Παιδικό Σταθμό Μαρτίνου

Στον Παιδικό Σταθμό Λάρυμνας

Το έργο συνίσταται στην ιατρική εξέταση ανά 15 ημέρες όλων των παιδιών των παιδικών σταθμών και στην παρακολούθηση της ανάπτυξής τους, στη συμβουλευτική υποστήριξη των εκπαιδευτικών , στην υπόδειξη μέτρων που πρέπει να ληφθούν για την υγιεινή των παιδιών , στον έλεγχο της υγειονομικής κατάστασης των σταθμών και σε ενημερωτικές ομιλίες για τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς.

Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθούν 2 Ιατροί ειδικότητας Παιδιάτρου με διάρκεια σύμβασης από την υπογραφή της έως 31/07/2022 .

Οι ενδιαφερόμενοι παιδίατροι μπορούν να υποβάλλουν αίτημα είτε για την πρώτη είτε για τη δεύτερη σύμβαση είτε και για τις δύο.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτησή τους στο γραφείο του ΝΠΔΔ από 08/10/2021 έως και 15/10/2021 τις εργάσιμες ημέρες & ώρες, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο-εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή- ή τέλος ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση : Δήμος Λοκρών – ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης – Νικ. Αβραάμ 1 – ΤΚ 35200 – Υπόψη κ. Καντά Ευάγγελου – τηλ. επικ. 2233081052. Στην περίπτωση της ταχυδρομικής αποστολής των αιτήσεων το εμπρόθεσμό τους κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής , ο οποίος , μετά την αποσφράγισή του, επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.