Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο τμήμα Θήβα - Στρατόπεδο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 16:36 Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο τμήμα Θήβα - Στρατόπεδο

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Στρατοπέδου και του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Θήβας, με στόχο την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης νέας Πινακίδας Μεταβλητών Μηνυμάτων (VMS).

Ειδικότερα, την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου από τις 07:00 έως τις 19:00 θα ισχύσει διακοπή της κυκλοφορίας από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Στρατοπέδου (περί το 100,2οχλμ ) έως και τον Α/Κ Θήβας (περί το 89,8οχλμ) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα κατά τη διάρκεια της οποίας οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον Α/Κ Στρατοπέδου και μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου, να κατευθυνθούν έως τον Α/Κ Θήβας.

Τέλος να επισημάνουμε πως καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των προαναφερθέντων ρυθμίσεων, ο μετωπικός σταθμός διοδίων της Θήβας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα (περί το 93,1ο χλμ),  θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση