Ο απατημένος σύζυγος ξεσπά - «Έφυγε με τον εραστή και μου πήρε 87.000€» - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 08:12 Ο απατημένος σύζυγος ξεσπά - «Έφυγε με τον εραστή και μου πήρε 87.000€» - ΒΙΝΤΕΟ

Η γυναίκα του τον άφησε με μόλις 1€ (!!!!) στον λογαριασμό του και την κοπάνησε στο εξωτερικό με τον εραστή της.

Ο 56χρονος από τη Λάρισα μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA για το πώς έχασε τα πάντα από τη μια στιγμή στην άλλη.

Η 44χρονη γυναίκα που διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, άρχισε πριν από χρόνια να αδειάζει τον κοινό συζυγικό λογαριασμό τους. Όταν το συνειδητοποίησε ο 56χρονος κτηνοτρόφος όμως, ήταν ήδη αργά.

Ο κτηνοτρόφος σοκάρει με τα λόγια του για τα χρήματα που τραβούσε η σύζυγός του από τους λογαριασμούς του κάθε μήνα. «Πήγε έβγαλε δεύτερη κάρτα μέσα στο χρονικό διάστημα που ζούσε εδώ πέρα μαζί μου και την έδωσε το ’17 στον σύντροφό της που ήταν στη Γερμανία. Και ο εραστής βρήκαμε κάθε μήνα τραβούσε 1.500-1.800, η μία κάρτα χτυπούσε στον Αμπελώνα και η άλλη χτυπούσε στο Νταχάου της Γερμανίας».

Όπως αποκαλύπτει άνθρωπος του οικογενειακού περιβάλλοντος στο “Live news”, η τυφλή εμπιστοσύνη που είχε ο κτηνοτρόφος στη γυναίκα του τον έκανε να μην ελέγχει καμία της κίνηση και εκείνη από την άλλη να συνεχίζει πίσω από την πλάτη του το σχέδιο της, πάντα σε συνεργασία με τον εραστή.

«Με έχει βάλει μέσα 87.000, μαζί με τον σύντροφό της, 14.000 που έστειλε στους γιους του, 33.000 πήρε αυτός ο σύντροφος από τη Γερμανία με τη δεύτερη κάρτα και τα υπόλοιπα είναι δικά της. Αναγκάζομαι να πληρώνω μετά «αιμορραγίες» τις οποίες είχε κάνει αυτή, ανεξάρτητα από τα χρήματα που έφαγε. Γι’ αυτό τα χρήματα δεν μαζεύονται, δεν φτάνουν. Είχε φύγει όταν τα βρήκα αυτά όλα», λέει ο 56χρονος.

Στο δικαστήριο που έγινε την περασμένη Παρασκευή η πρώην σύζυγος και ο εραστής της καταδικάστηκαν ερήμην με φυλάκιση 2 ετών και 5 μηνών για τις πράξεις τους.

Ακούστε όσα είπε ο 56χρονος στο “Live News”:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση