Συνεχίζονται οι δράσεις δικτύωσης του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Φωκίδα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 23:25 Συνεχίζονται οι δράσεις δικτύωσης του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Φωκίδα

Την εβδομάδα 4 - 8 Οκτωβρίου, η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ με έδρα τη Λαμία, συνέχισε τις δράσεις διασύνδεσης και δικτύωσης στο Νομό Φωκίδας. Με αποδέκτες Εισαγγελικές και Δημοτικές Αρχές, επαγγελματίες στον Τομέα Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, συντελέστηκε μία ολοκληρωμένη προσέγγιση ενημέρωσης, εστιασμένη στις υπηρεσίες υποστήριξης και θεραπείας που παρέχονται από το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στην ευρύτερη περιοχή της Στερεάς Ελλάδας.

Οι εργαζόμενοι του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Δήμου Δωρίδος, κ. Γεώργιο Καπεντζώνη, τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Ιτέας, κ. Γεώργιο Τσατσαρώνη και τον κ. Ανδρέα Παναγιωτόπουλο, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών.

Ακόμη, το προσωπικό της Κινητής Μονάδας επισκέφθηκε το Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας Άμφισσας όπου συναντήθηκε με τις κ.κ. Μαρία Πλουμάκη, Αναπλ. Προϊσταμένη Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας, Ειρήνη Μαυρομάτη, Κοινωνική Λειτουργό του Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και Άννα Γκιούλου, Διοικητικό.

Οι δράσεις ολοκληρώθηκαν με τη διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού σε Κέντρα Υγείας και Φαρμακεία της περιοχής, με στόχο την άμεση διαθεσιμότητα των απαραίτητων πληροφορίων για κάθε ενδιαφερόμενο μέλος της κοινότητας.

Οι νέες Μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία βρίσκονται επί της οδού Βασιλικών 20 και παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε σχέση με τις εξαρτήσεις από ναρκωτικά, αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια για τους άμεσα ενδιαφερόμενους και τις οικογένειές τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 22310 45456 & 22310 67885.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση