Φθιώτιδα: Τον έπιασαν στα πράσα να αλιεύει παράνομα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 11:11 Φθιώτιδα: Τον έπιασαν στα πράσα να αλιεύει παράνομα

Έλεγχοι και πρόστιμα σε Λάρυμνα και Αυλίδα…

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, απογευματινές ώρες της Τρίτης (12/10), από στελέχη του Γ' Λιμενικού Τμήματος Λάρυμνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας εντοπίστηκε στην περιοχή "ΜΠΛΟΤΣΚΑ" Λάρυμνας, 24χρονος άνδρας να έχει αλιεύσει, με χρήση φορητής αυτόνομης καταδυτικής συσκευής, 22,5 κιλά του είδους κυδώνια και γυαλιστερές.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε ο εξοπλισμός όπως επίσης και τα αλιεύματα, τα οποία ποντίστηκαν στη θάλασσα.

Επίσης σε έλεγχο που διενεργήθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας εντοπίστηκε στην περιοχή "ΜΟΡΦΑ" Αυλίδας, ιδιώτης να διενεργεί ερασιτεχνική αλιεία από ξηράς με τη χρήση διχτυού (μανωμένου) καθώς και αθερινόδιχτου, εργαλείων παντελώς απαγορευμένων για την ερασιτεχνική αλιεία.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των εκ του νόμου προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων, ενώ κατασχέθηκαν τα δίχτυα, μήκους πενήντα μέτρων έκαστο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση