Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Νέος θάνατος από κορωνοϊό - Γέμισε και πάλι η ΜΕΘ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 08:00 Λαμία: Νέος θάνατος από κορωνοϊό - Γέμισε και πάλι η ΜΕΘ

Ανεμβολίαστοι όλοι οι ασθενείς που νοσηλεύονται στην Εντατική και οι περισσότεροι της Κλινικής Covid του Γ.Ν. Λαμίας…

Μία ακόμη γυναίκα που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Λαμίας με κορωνοϊό, έχασε τη μάχη με την covid-19 το πρωί της Τετάρτης (13/10).

Πρόκειται για ανεμβολίαστη 91χρονη από χωριό του Δομοκού, που εισήχθη με σοβαρά συμπτώματα της ασθένειας στην Κλινική Covid μόλις την προηγούμενη ημέρα. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του LamiaReport, από την αρχή του μήνα η Φθιώτιδα μετράει έξι (6) απώλειες, ενώ από την αρχή της πανδημίας οι θάνατοι είναι 148!

Προκαλεί επιπλέον ανησυχία το γεγονός ότι η ΜΕΘ Covid του ΓΝ Λαμίας γέμισε και πάλι στο 100%. Το πρωί της Τετάρτης εισήχθη διασωληνωμένος 89χρονος Λαμιώτης που είναι ο 6ος ασθενής της Μονάδας που έχει δυναμικότητα έξι κλινών. Στη ΜΕΘ νοσηλεύονται πέντε άνδρες και μία γυναίκα με τις ηλικίες τους από 58 έως 91 ετών (διάμεση τιμή τα 63 έτη).

Δραματική παρατήρηση ότι είναι όλοι ανεμβολίαστοι!

Δεν είναι όμως καλύτερα τα πράγματα και στην Κλινική Covid στο Πέτρινο κτίριο. Μετά την απώλεια της 91χρονης, οι ασθενείς είναι 14, αφού είχαμε και δύο εξιτήρια. Οι ηλικίες τους από 30 έως 83 ετών, 7 άνδρες και 7 γυναίκες.

Εδώ οι ανεμβολίαστοι ασθενείς είναι εννέα (9), ενώ από τους εμβολιασμένους, οι τέσσερις (4) έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer και μία (1) της AstraZeneca.