Γιάννης Οικονόμου: «Η Φθιώτιδα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για την Κυβέρνηση»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 07:47 Γιάννης Οικονόμου: «Η Φθιώτιδα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για την Κυβέρνηση»

«Έργο κληρονομιά που θα ανεβάσει τις υγειονομικές δομές του τόπου», η Ογκολογική Κλινική και το νέο κέντρο ακτινοθεραπείας και τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής του Γ.Ν. Λαμίας…

Το σημαντικό έργο της ανέγερσης νέου κτιρίου για την επέκταση της ογκολογικής κλινικής και την ανάπτυξη νέου κέντρου ακτινοθεραπείας και τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, παρουσιάζει σε δελτίο τύπου ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου.

Το συγκεκριμένο έργο, που θα αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στη βελτίωση των υγειονομικών δομών του Νομού Φθιώτιδας και θα αποτελέσει παρακαταθήκη για το μέλλον, περιλαμβάνεται στα 36 επιπλέον έργα - συνολικού προϋπολογισμού 1,34 δισ. ευρώ - που εντάχθηκαν προς υλοποίηση από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Όπως επισημαίνεται στο δελτίο τύπου, οι νέες υποδομές θα προσφέρουν στους κατοίκους της πόλης της Λαμίας και του νομού Φθιώτιδας την ευκαιρία να πραγματοποιούν τις αναγκαίες θεραπείες στον τόπο κατοικίας τους, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία. Θα αναβαθμιστούν, παράλληλα, οι δομές υγείας της ευρύτερης περιοχής. Η ένταξη του εν λόγω έργου, το οποίο εγκρίθηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών αρμόδιο για το Ταμείο Ανάκαμψης, Θόδωρο Σκυλακάκη, κατόπιν σχετικής εισήγησης της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού του Ταμείου, αποδεικνύει έμπρακτα ότι η Φθιώτιδα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για την Κυβέρνηση.

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Πρόκειται για μια κυβερνητική πρωτοβουλία, η οποία αναβαθμίζει την ποιότητα των παροχών υγείας σε όλη τη Φθιώτιδα. Οι κάτοικοι του Νομού δεν θα ταλαιπωρούνται και θα μπορούν να κάνουν τις απαραίτητες θεραπείες τους στον τόπο κατοικίας τους. Είναι ένα έργο που θα μείνει, θα αποτελέσει κληρονομιά για τις επόμενες γενιές και θα ανεβάσει επίπεδο τις υγειονομικές δομές του τόπου μας».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση