Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ επισκέφτηκε το Οικοτροφείο «Γλαύκος»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 08:52 Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ επισκέφτηκε το Οικοτροφείο «Γλαύκος»

Στις 11 Οκτωβρίου, η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ με έδρα τη Λαμία, επισκέφθηκε το Οικοτροφείο Λαμίας «Γλαύκος», Μονάδα Φροντίδας Ψυχικής Υγείας, που ανήκει στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος.

Το προσωπικό της Κινητής Μονάδας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την Επιστημονικά Υπεύθυνη της Δομής, κα Βασιλική Πρεμέτη, Ψυχολόγο, την κα Αντωνία Αντωνοπούλου, Φυσικοθεραπεύτρια και Συντονίστρια και την κα Θεοδώρα Τσανή, Οικονομικά Υπεύθυνη.

Επίκεντρο της συνάντησης υπήρξε η εκατέρωθεν ενημέρωση για τη λειτουργία και τις υπηρεσίες που λαμβάνουν οι ωφελούμενοι των δύο Δομών και η προοπτική διενέργειας παραπομπών, ενώ αναδείχθηκε ιδιαίτερα η ανάγκη ενίσχυσης και περαιτέρω προαγωγής των υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Ψυχικής Υγείας στην περιοχή.

Οι νέες Μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία βρίσκονται επί της οδού Βασιλικών 20 και παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε σχέση με τις εξαρτήσεις από ναρκωτικά, αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια για τους άμεσα ενδιαφερόμενους και τις οικογένειές τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 22310 45456 & 22310 67885.

Η υποστήριξη των ατόμων πραγματοποιείται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών και χωρίς διακρίσεις. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής.

Η λειτουργία της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ στη Λαμία εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας - ΕΚΤ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014-2020».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση