Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βρέθηκαν συντρίμμια του αυτοκινήτου του βοσκού που αγνοείται στην Εύβοια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 09:52 Βρέθηκαν συντρίμμια του αυτοκινήτου του βοσκού που αγνοείται στην Εύβοια

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες στην Εύβοια για τον εντοπισμό του βοσκού που έχει χαθεί από το βράδυ της Πέμπτης.

Ο άνδρας ειδοποίησε τις αρχές μόνος του κι έκτοτε αγνοείται η τύχη του.

Οι έρευνες ξεκίνησαν άμεσα, δεν σταμάτησαν το βράδυ και λίγο πριν από τις 09:00 το πρωί της Παρασκευής (15.10.2021), σύμφωνα με το evima.gr βρέθηκαν κομμάτια του αυτοκινήτου του αγνοούμενου βοσκού στη νότια Εύβοια

Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν η πόρτα και άλλα κομμάτια του αυτοκινήτου ανάμεσα στην περιοχή Τσακαίοι και Μεσοχώρια.

Η πρόεδρος της κοινότητας Μεσοχωρίων Μαρία Ρούπα, δήλωσε στο evima.gr η οι έρευνες συνεχίζονται ενώ όπως τόνισε «η περιοχή μας έχει υποστεί πρωτόγνωρες καταστροφές καθώς για πρώτη φορά έπεσε τόσο πολύ βροχή».

Ο άνδρας κάλεσε την Πυροσβεστική για βοήθεια λόγω των καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στην περιοχή βλέποντας ότι τον παρασύρουν τα ορμητικά νερά.

Στην περιοχή έχουν κινητοποιηθεί 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και προσπαθούν να τον εντοπίσουν.

Στην επιχείρησή των αρχών συνδράμουν και εθελοντές της «Ομάδας Διάσωσης Ευβοίας – S.A.R 312» από το Αλιβέρι με δύο αυτοκίνητα με ειδικό εξοπλισμό.

Με το πρώτο φως της ημέρας στην περιοχή έσπευσε και η ορειβατική ομάδα διάσωσης της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία, για να συνδράμει στις έρευνες.

Τι δήλωσε ο δήμαρχος Καρύστου

Ο δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος ανέφερε: «Ξεκινάμε με το πρώτο φως της ημέρας τις έρευνες για τον εντοπισμό του  βοσκού, ο οποίος έχει να δώσει σημεία ζωής από το απόγευμα της Πέμπτης. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, βρισκόμαστε με μηχανήματα του δήμου και της Περιφέρειας στα επίμαχα σημεία. Δεν έχει εντοπιστεί ακόμα το αυτοκίνητο του 69χρονου. Πρώτη φορά στο δήμο μας έπεσε μέσα σε λίγες ώρες τόσο πολύ νερό».