Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Ελληνική Αστυνομία γιορτάζει τον προστάτη της Άγιο Αρτέμιο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 13:13 Η Ελληνική Αστυνομία γιορτάζει τον προστάτη της Άγιο Αρτέμιο

Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας η 20η Οκτωβρίου…

Το Μεγαλομάρτυρα Άγιο Αρτέμιο γιορτάζουμε την 20η Οκτωβρίου, ημέρα που η Πολιτεία θέσπισε για να τιμήσει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας για την προσφορά του στην ελληνική κοινωνία.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας», η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, μας ενημερώνει ότι ανήμερα της 20ης Οκτωβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:15’, θα τελεστεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Λαμία, Δοξολογία για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδας, κκ Συμεών.

Μετά την Δοξολογία θα αναγνωστεί η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι των Θρησκευτικών, Πολιτικών και Δικαστικών Αρχών της πόλης, του Στρατού και Σωμάτων Ασφαλείας, τοπικών φορέων, επαγγελματικών ενώσεων και ενώσεων αποστράτων, καθώς και συνδικαλιστικοί φορείς του εν ενεργεία προσωπικού.

Ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την 20η Οκτωβρίου 2021, στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας και Φωκίδας.

Επίσης στο πλαίσιο του εορτασμού, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αποφάσισε την πραγματοποίηση πανελλαδικής εθελοντικής αιμοδοσίας του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, από 18 έως και 20-10-2021, για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Σώματος.

Κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων, θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας της δημόσιας υγείας, από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού (COVID-19).