Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι νέοι στην Πελασγία δίνουν το καλό παράδειγμα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 08:32 Οι νέοι στην Πελασγία δίνουν το καλό παράδειγμα

Έκαναν συντήρηση των εξωτερικών χώρων του Περιφερειακού Ιατρείου Πελασγίας.

Η παρέα της Πρωτοβουλίας Νέων Πελασγίας, μας συστήθηκε μέσα από τις δράσεις της, αλλά και τα πετυχημένα φεστιβάλ της που πραγματοποιούνταν τα τελευταία χρόνια στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πελασγίας.

Παρά την αναστολή πολλών δραστηριοτήτων της, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω της πανδημίας, δεν σταμάτησε να οραματίζεται, να σχεδιάζει και να προγραμματίζει τις επόμενες εξορμήσεις της.

Οι δράσεις της, ανταποδοτικές προς τους κατοίκους της τοπικής κοινότητας, που στόχο έχουν την αναβάθμιση και τον εκσυχρονισμό των δομών, που βρίσκονται στην περιοχή.

Η αγορά του εξωτερικού καρδιακού απινιδωτή, εδώ και 5 χρόνια, καθώς και η διοργάνωση εθελοντικών αιμοδοσιών ήταν τα εναύσματα των προσπαθειών τους για την ενίσχυση της πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης στην περιοχή.

Με  πολύ όρεξη, λοιπόν, μεράκι και καλή διάθεση, ολοκλήρωσαν την συντήρηση των εξωτερικών χώρων του Περιφερειακού Ιατρείου Πελασγίας, δίνοντας μία διαφορετική εικόνα και τόνο στο κτίριο, που περιβάλλεται από το αλσύλλιο στην περιοχή της Τραγάνας.

Μοιράζονται μαζί μας, τις ευχαριστίες τους προς τους αφανείς ήρωες- εθελοντές που συνέβαλαν στην συντήρηση του κτιρίου, καθώς και στον ιατρό κ. Δημήτρη Δοσόπουλο για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει άοκνα τα τελευταία χρόνια.

Κλείνουν με την ελπίδα, της περαιτέρω αναβάθμισης του Πολυδύναμου Ιατρείου Πελασγίας, καθώς οι παροχές που προσφέρονται είναι πολύ σημαντικές, λόγω της μεγάλης απόστασης από τις δομές Στυλίδας και Λαμίας.

Μας ανανέωσαν το ραντεβού τους, για την επόμενη δράση τους! Τους αναμένουμε!