Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θέση μηχανικού πολιτικών έργων υποδομής στην ΠΕ Ευρυτανίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 09:49 Θέση μηχανικού πολιτικών έργων υποδομής στην ΠΕ Ευρυτανίας

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών στην Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας, που εδρεύει στο Καρπενήσι, ανακοίνωσε η Περιφέρεια Στερεάς.

Η θέση είναι ΤΕ Μηχανικών (Πολιτικών Έργων Υποδομής) για την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας (Διεύθυνση Τεχνικών Έργων), με έδρα το Καρπενήσι και θα έχει διάρκεια οκτώ (8) μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1 ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας, Γεωργίου Καραϊσκάκη 1, Τ.Κ. 36100, Καρπενήσι, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοικητικού – Οικονομικού, Τμήμα Διοίκησης, Προσωπικού και Μισθοδοσίας, υπ’ όψιν κας Αλεξάνδρας Γαΐλα (τηλ. επικοινωνίας: 2237350718).