Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απίστευτο! Δύο τυχερά δελτία στο ίδιο πρακτορείο στην ίδια κλήρωση Τζόκερ!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 08:18 Απίστευτο! Δύο τυχερά δελτία στο ίδιο πρακτορείο στην ίδια κλήρωση Τζόκερ!

Από τα παιχνίδια της τύχης που συμβαίνουν σπάνια…

Απίστευτο και όμως αληθινό! Στην 2.351η κλήρωση του Τζόκερ, Λαμία και Στυλίδα είχαν τα δύο από τα τρία τυχερά δελτία, τα οποία κέρδιζαν στη δεύτερη κατηγορία (5αρια) και ενώ στη μεγάλη κατηγορία σημειώθηκε τζακ-ποτ!

Το πιο απίστευτο είναι ότι τα τυχερά δελτία παίχτηκαν ουσιαστικά στο ίδιο πρακτορείο του κου Νικόλαου Βέττα, που διατηρεί καταστήματα στη Λαμία (οδός Βασιλικών) και στη Στυλίδα (οδός Λαμίας 81).

Η ανακοίνωση του ΟΠΑΠ, μοιάζει σαν τυπογραφικό λάθος, με το ίδιο όνομα να φαίνεται στους μεγάλους νικητές δύο φορές με διαφορετική όμως διεύθυνση:

Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε ότι το τυχερό Πρακτορείο στη Λαμία, την Κυριακή 17 Οκτωβρίου που έδωσε το «5αρι», λειτούργησε για τελευταία φορά στην οδό Βασιλικών 5, μετακομίζοντας σε νέο χώρο στον αριθμό «20» της ίδιας οδού!

Όσον αφορά τους κατόχους των δελτίων που μάντεψαν με δύο απλές συμμετοχές των 2,5 και 3 ευρώ αντίστοιχα, τους αριθμούς 9, 13, 34, 35 και 37 (τζόκερ ήταν το 17), θα εισπράξουν από 18.639,33, καθώς υπήρξε και τρίτος νικητής στη Ζάκυνθο.

Σε καλή μεριά και πάντα να έχετε τύχη…