Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τυφλή βία μεταξύ αλλοδαπών! Χτύπησαν γυναίκα και της έκοψαν τα μαλλιά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 08:16 Τυφλή βία μεταξύ αλλοδαπών! Χτύπησαν γυναίκα και της έκοψαν τα μαλλιά

Στο Νοσοκομείο και ο άνδρας που τη συνόδευε…

Αιματηρό επεισόδιο με θύμα ένα ζευγάρι Πακιστανών σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (17/10) στην επαρχιακή οδό Παύλου - Ορχομενού.

Το ζευγάρι, ένας 44χρονος και μία 39χρονη, επέβαιναν σε μηχανάκι, όταν δέχτηκαν την επίθεση από δύο ομοεθνείς τους που τους σταμάτησαν κι άρχισαν να θωπεύουν τη γυναίκα!

Δεν περιορίστηκαν όμως στις άσεμνες χειρονομίες, καθώς μόλις η γυναίκα αντιστάθηκε, τη χτύπησαν και ο ένας εκ των δραστών μάλιστα έβγαλε ένα ψαλίδι και της έκοψε μέρος των μαλλιών της.

Φρόντισαν επίσης να εξουδετερώσουν και τον 44χρονο που προσπάθησε να βοηθήσει, με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ με μια πέτρα τον χτύπησαν στο κεφάλι πριν εξαφανιστούν.

Τα θύματα της επίθεσης κατέφυγαν στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς για πρώτες βοήθειες, ενώ αργότερα το απόγευμα κατήγγειλαν τους δράστες στο ΑΤ Ορχομενού. Πρόκειται για δύο γνωστούς Πακιστανούς 31 ετών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συναυτουργία, και την πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, ενώ ο ένας εξ αυτών βαρύνεται και με την παράβαση περί όπλων για το ψαλίδι που χρησιμοποίησε για να «κουρέψει» το θύμα του.

Οι δράστες αναζητήθηκαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για περαιτέρω ενέργειες.