Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για το «Venom 2»!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 07:37 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για το «Venom 2»!

«Venom 2», «Ο Ρον Χάλασε», «007 No time to Die» και «Dune» οι ταινίες της εβδομάδας 21-27 Οκτωβρίου, στο Cinepolis Γαλαξίας.

Ένα πολύ διαφορετικό Venom... επιστρέφει! Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν 5 ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Venom 2».

Το Cinepolis Γαλαξίας τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι και πάλι μαζί μας, με πολυαναμενόμενες ταινίες, για να μας προσφέρει αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές.

Οι προβολές των «Venom 2», «Ο Ρον Χάλασε», «007 No time to Die» και «Dune» ξεκινούν από την Πέμπτη (21/10).

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Παρασκευής (22/10) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«Venom 2»

Περίληψη

Ο Tom Hardy επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ως ο φονικός προστάτης Venom, ένας από τους πιο πολύπλοκους και ιδιαίτερους χαρακτήρες της MARVEL.

Σκηνοθεσία: ΑΝΤΙ ΣΕΡΚΙΣ
Ηθοποιοί: ΓΟΥΝΤΙ ΧΑΡΕΛΣΟΝ, ΝΑΟΜΙ ΧΑΡΙΣ, ΣΤΙΒΕΝ ΓΚΡΑΧΑΜ, ΜΙΣΕΛ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ, ΤΟΜ ΧΑΡΝΤΙ, ΡΕΪΝΤ ΣΚΟΤ
 

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

 

 

«Ο Ρον Χάλασε»

Περίληψη
 
Η κωμική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων “Ο ΡΟΝ ΧΑΛΑΣΕ” είναι μια συγκινητική, αλλά και ξεκαρδιστική ιστορία που αφορά την ιδιότυπη φιλία μεταξύ ενός γυμνασιόπαιδου και του ελαττωματικού του ρομπότ.
 
 
Σκηνοθεσία: Alessandro Carloni
Ηθοποιοί (φωνές): Στα ελληνικά ακούγονται οι: Ευάγγελος Καζλαρής, Ράντου Πουϊάνου, Χρήστος Θάνος, Έφη Θανοπούλου, Θοδωρής Σμέρος, Πάρις Παρασκευάδης-Πλάνετς, Πέγκυ Μανωλά και Νικόλας Ζωζός
 

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

 

 

«007 No time to Die»

Περίληψη

Ο Τζέιμς Μποντ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ επιστρέφει, στο απόλυτο κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς!

Ο Ντάνιελ Κρεγκ, στο τελευταίο του κεφάλαιο ως Μποντ, θα βρεθεί σε μια αποστολή που θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα, που θα τον αλλάξει σαν πράκτορα (αλλά και σαν άνθρωπο) και θα αφήσει το στίγμα του σε αυτό το τεράστιο franchise.

Στην ταινία No Time To Die, ο Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

Σκηνοθεσία: Cary Joji Fukunaga
Ηθοποιοί: Daniel Craig, Rami Malek, Ana de Armas, Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Christoph Waltz, Jeffrey Wright
 

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

 

 

«Dune»

Περίληψη


Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το "Dune" αφηγείται την ιστορία του Πολ Ατρείδης, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού που γεννήθηκε σε ένα μεγάλο πεπρωμένο πέρα από την αντίληψή του και τον οδηγεί να ταξιδέψει στον πιο επικίνδυνο πλανήτη του σύμπαντος για να εξασφαλίσει το μέλλον του, την οικογένεια και τους ανθρώπους του. Καθώς οι κακόβουλες δυνάμεις συγκρούονται για την αποκλειστική προσφορά του πλανήτη, του πιο πολύτιμου πόρου που υπάρχει - ένα μόνο εμπόρευμα είναι ικανό να ξεκλειδώσει τις μεγαλύτερες δυνατότητες της ανθρωπότητας. Αυτοί που θα τα καταφέρουν να επιβληθούν στο φόβο τους, θα επιβιώσουν.

Σκηνοθεσία: ΝΤΕΝΙ ΒΙΛΝΕΒ
Ηθοποιοί: ΣΤΕΛΑΝ ΣΚΑΡΣΓΚΑΡΝΤ, ΧΑΒΙΕ ΜΠΑΡΔΕΜ, ΣΑΡΛΟΤ ΡΑΜΠΛΙΝΓΚ, ΟΣΚΑΡ ΙΣΑΑΚ, ΤΖΟΣ ΜΠΡΟΛΙΝ, ΡΕΜΠΕΚΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ , ΝΤΕΪΒ ΜΠΑΟΥΤΙΣΤΑ, ΖΕΝΤΑΓΙΑ ΚΟΛΜΑΝ, ΤΙΜΟΤΕ ΣΑΛΑΜΕ, ΤΖΕΪΣΟΝ ΜΟΜΟΑ
 

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

 

 

 

Ώρες προβολής:

  • «Venom 2» στις 7:30  και  10:00 στην  Αίθουσα 1
  • «Ο Ρον Χάλασε» στις 5:00 στην  Αίθουσα 1 (μεταγλωτισμένο στα ελληνικά)
  • «007 No time to Die» στις 6:30 στην Αίθουσα 2
  • «Dune» στις 10:00 στην Αίθουσα 2

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 
 

Και επειδή οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας επιβάλουν να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, το Cinepolis Γαλαξίας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για τη λειτουργία των κινηματογραφικών αιθουσών.

Διαβάστε λεπτομέρειες: