Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις θέσεις στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και στον ΟΑΕΔ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 15:49 Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις θέσεις στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και στον ΟΑΕΔ

Προθεσμία μέχρι 8 Νοεμβρίου…

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 8Κ/2021, για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, εκατόν είκοσι (120) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις Εταιρείες Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών και Πειραιά (Υπουργείο Δικαιοσύνης) και στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού-Ο.Α.Ε.Δ. (Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 8 Νοεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

Στη Στερεά Ελλάδα υπάρχουν δύο (2) θέσεις ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ στον ΟΑΕΔ ΚΠΑ2 Χαλκίδας.

Στη Θεσσαλία υπάρχουν θέσεις ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ στον ΟΑΕΔ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (2), στον ΟΑΕΔ ΚΠΑ2 ΛΑΡΙΣΑΣ (1) και στον ΟΑΕΔ ΚΠΑ2 ΑΛΜΥΡΟΥ (1).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com