Σταϊκούρας: Υπεγράφη η ΚΥΑ για τη δωρεά του ηλεκτροκίνητου οχήματος στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 18:43 Σταϊκούρας: Υπεγράφη η ΚΥΑ για τη δωρεά του ηλεκτροκίνητου οχήματος στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας

Από την «Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.»…

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων της εταιρίας «Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.», τον περασμένο Σεπτέμβριο για τη δωρεά ενός ηλεκτροκίνητου, επταθέσιου αυτοκινήτου, με σκοπό την αναβάθμιση της βελτίωσης της ποιότητας μετακίνησης των ωφελούμενων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Στερεάς Ελλάδας, υιοθετώντας σχετική πρόταση του Υπουργού Οικονομικών και Βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστου Σταϊκούρα, υπεγράφη  η σχετική Κ.Υ.Α. με την οποία εγκρίνεται η συγκεκριμένη δωρεά, συνοδευόμενη από ένα σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ νέου την εταιρία «ΕΛ.ΠΕ.» και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ανδρέα Σιάμισιη, για αυτή την εξαιρετική πράξη υψηλής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης», αναφέρει ο κ. Σταϊκούρας που υπογράφει την ΚΥΑ μαζί με τον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη και τους Υφυπουργούς Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο και Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Για την ιστορία το επτάθεσιο (7) πολυμορφικό αυτοκίνητο, ηλεκτρικής κίνησης, είναι μάρκας NISSAN ENV200 EVALIA ACENTA (5Θ) και ο σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων εναλλασσόμενου ρεύματος (AC), τύπου Siemens VersiCharge, ισχύος 22kW.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση