Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Σήμερα στις 4:00' το απόγευμα η κηδεία του Ηλία Παπαδήμα στη Μητρόπολη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 14:00 Λαμία: Σήμερα στις 4:00' το απόγευμα η κηδεία του Ηλία Παπαδήμα στη Μητρόπολη

Σε λίγη ώρα το τελευταίο αντίο στον Ηλία Παπαδήμα στο Μητροπολιτικό Ναό της πόλης.

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση στην κοινωνία της Λαμίας, του θανάτου του 53χρονου Ηλία Παπαδήμα, γιου του επί σειρά ετών Δημάρχου της πόλης και Υπουργού Υγείας, Λάμπρου Παπαδήμα.

Πριν από λίγες ημέρες είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και είχε νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Ακολούθησε μία ακόμη χειρουργική επέμβαση σε Νοσοκομείο των Αθηνών και η εισαγωγή του στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

Αν και τα πρώτα σημάδια στην πορεία της υγείας του ήταν ενθαρρυντικά, ξαφνικά η κατάστασή του επιδεινώθηκε ραγδαία με αποτέλεσμα σήμερα το πρωί να αφήσει την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ.

Ο Ηλίας Παπαδήμας διατηρούσε τεχνικό γραφείο στην πόλη που αγάπησε και η οποία αναμορφώθηκε πλήρως επί θητείας του πατέρα του Λάμπρου (1982-1993).

Ήταν πολύ καλός επαγγελματίας και εξαιρετικά αγαπητός τόσο στους συναδέλφους του, αλλά και σε όλον τον κόσμο.

Αφήνει πίσω την πολυαγαπημένη του σύζυγο Μαρία και την λατρεμένη του κορούλα.

Η κηδεία του Ηλία Παπαδήμα θα γίνει σήμερα Τρίτη 26 Οκτωβρίου στις 4:00' το απόγευμα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Λαμίας. Η σορός θα είναι στην εκκλησία από τις 3:30΄το απόγευμα.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του.

Συλλυπητήριο μήνυμα από το ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Στερεάς εκφράζει τη μεγάλη θλίψη των μελών του για την πρόωρη και αναπάντεχη απώλεια του συναδέλφου μας Ηλία Παπαδήμα, Πολιτικού Μηχανικού. Αξιαγάπητος συνάδελφος που ασκούσε το ελεύθερο επάγγελμα με ήθος, ακεραιότητα, υψηλή επιστημονική κατάρτιση και δημιουργικότητα. 

Γενικός Γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος για τη χρονική περίοδο 2005 έως 2007 και 2008 έως 2010 και εκλεγμένο μέλος της Αντιπροσωπείας του για πολλά χρόνια, είχε πάντα ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη άποψη πάνω στα θέματα που απασχολούν τον τεχνικό κόσμο, αλλά και ολόκληρη την κοινωνία μας. 

Η απουσία του θα είναι εμφανής από τα επιστημονικά και τεχνικά δρώμενα του τόπου μας.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένειά του και τους οικείους του.