Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Σύλληψη Ρομά για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 12:28 Λαμία: Σύλληψη Ρομά για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν φυτικά αποσπάσματα ψυχοτρόπων φυτών εμποτισμένα με ναρκωτικές ουσίες, κινητά τηλέφωνα και το αυτοκίνητο που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα…

 Υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών απασχολεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, που συνέλαβε το Σάββατο (23-10-2021) το βράδυ στη Λαμία, έναν Ρομά.

Προηγήθηκαν πληροφορίες με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν τον συλληφθέντα να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο σταμάτησαν για έλεγχο. Τότε, βρήκαν στην κατοχή του μία αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε φυτικά αποσπάσματα ψυχοτρόπων φυτών, εμποτισμένα με τις ναρκωτικές ουσίες 5-Fluoro ADB, FUB-AMB, μεικτού βάρους 58,6 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία (3) κινητά τηλέφωνα, όπως και το αυτοκίνητο, που οδηγούσε ως μέσο διακίνησης των ναρκωτικών. Μάλιστα στερούταν και της απαραίτητης άδειας ικανότητας οδήγησης.

Σημειώνεται, ότι ο συλληφθείς έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς με τις κατηγορίες της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.