Η Φθιώτιδα και η Στερεά αποχαιρετούν τη Φώφη Γεννηματά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 07:40 Η Φθιώτιδα και η Στερεά αποχαιρετούν τη Φώφη Γεννηματά

Η είδηση της πρόωρης απώλειας της Πρόεδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά, βύθισε στο πένθος όλη τη χώρα και φυσικά τη Φθιώτιδα.

Διαβάστε τα παρακάτω συλλυπητήρια μηνύματα:

Ν.Ε. Φθιώτιδας Κινήματος Αλλαγής

Η Ν.Ε. Φθιώτιδας του Κινήματος Αλλαγής, αποχαιρετά με θλίψη τη Φώφη Γεννηματά.

Η Φώφη υπήρξε μια γενναία μαχήτρια της ζωής, δίνοντας πολλούς αγώνες τόσο σε προσωπικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο. Πάντα με αξιοπρέπεια, πάλεψε με  τα πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας που την ταλαιπώρησαν αφιερώνοντας παράλληλα τον δημόσιο βίο της στο ΠΑΣΟΚ. Κατόρθωσε να  το κρατήσει ζωντανό, αναλαμβάνοντας  την ηγεσία του στη δυσκολότερη καμπή της ιστορίας του, το 2015, και πέτυχε να διευρύνει την απήχηση και την εκλογική του δύναμη, μέσα από τα σχήματα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Κινήματος Αλλαγής.

Η απώλειά της αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τη Δημοκρατική Παράταξη αλλά και συνολικά για το ελληνικό πολιτικό σύστημα. Συλλυπητήρια στους οικείους της και στο σύνολο των στελεχών και των ψηφοφόρων του Κινήματος Αλλαγής.

Θα τη θυμόμαστε πάντα !

Φάνης Σπανός (Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας)

Η Φώφη Γεννηματά, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή, αφήνει στην εθνική και συλλογική μας μνήμη πολλαπλή και βαρυσήμαντη παρακαταθήκη. Ως πολιτικός, ως σύζυγος και μητέρα, ως άνθρωπος.

Με τον νηφάλιο λόγο της συνεισέφερε όσο λίγοι στη διατήρηση του πολιτικού πολιτισμού και του γόνιμου διαλόγου, στις περιόδους που ήταν πιο απαραίτητο από ποτέ.

Με την προσωπική της μάχη, υπήρξε πρότυπο ακατάβλητου σθένους στην υπηρέτηση της Πατρίδας και της Δημοκρατίας, αλλά και φωτεινό παράδειγμα σε κάθε άνθρωπο που δοκιμάζεται.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

Ηλίας Σανίδας (Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας)

Πάλεψε για χρόνια, αγόγγυστα και χωρίς ποτέ να λιποψυχήσει.

Πάλεψε, όπως ο αείμνηστος Γιώργος Γεννηματάς και άλλα κοντινά της πρόσωπα.

Κατάφερνε παράλληλα να είναι εκεί για τα παιδιά της, για την οικογένειά της.

Προσπαθούσε ταυτόχρονα να είναι χρήσιμη για τον τόπο. Πέρα και πάνω από ιδεολογικές διαφορές, όλοι αναγνωρίζουν την νηφαλιότητα και την σύνεση που επέδειξε σε στιγμές ιδιαίτερα κρίσιμες για τη χώρα.

Η απώλειά της μας θλίβει όλους.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας, κατόπιν σχετικής συνεννόησης με όλες τις παρατάξεις, θα αποχαιρετίσει με την πρέπουσα τιμή την Φώφη Γεννηματά.

Γιάννης Σαρακιώτης (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ νομού Φθιώτιδας)

Ο πρόωρος θάνατος της Φώφης Γεννηματά μας γεμίζει όλους θλίψη. Μια αγωνίστρια της Δημοκρατίας, μια μαχήτρια της ζωής, πάλεψε με την επάρατη νόσο και έφυγε σε ηλικία μόλις 56 ετών.

Η απώλεια της αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην πολιτική ζωή του τόπου μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της και τους οικείους της.

Θέμης Χειμάρας (Βουλευτής ΝΔ νομού Φθιώτιδας)

Αγωνίστρια στην πολιτική, αγωνίστρια στη ζωή.

Έδωσε σπουδαίες μάχες πάντα με αξιοπρέπεια, ήθος και σεβασμό προς τη χώρα την οποία υπηρέτησε μέχρι το τέλος, όπως ακριβώς και ο αείμνηστος πατέρας της Γεώργιος Γεννηματάς.

Η Φώφη Γεννηματά πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις, μα δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Καλό ταξίδι στην Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ και αξιοθαύμαστη γυναίκα πολιτικό.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους της καθώς και στους συνεργάτες της στο ΚΙΝΑΛ

Βιργινία Στεργίου (Δήμαρχος Στυλίδας)

Η απώλεια της Φώφης Γεννηματά μας συγκλόνισε όλους.

Μια γυναίκα που τίμησε το κοινοβούλιο και την πολιτική, αλλά κυρίως μια μητέρα, μια σύζυγος, μια μαχήτρια που προσπαθούσε σε κάθε ευκαιρία να δώσει δύναμη μέσα από τον προσωπικό της Γολγοθά σε χιλιάδες γυναίκες, που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Έτσι και έφυγε, μαχήτρια μέχρι το τέλος, πάλεψε με σθένος και αξιοπρέπεια, αθόρυβα, διδάσκοντας πολιτικό ήθος και αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Ο πρόωρος θάνατος της αποτελεί πλήγμα πρωτίστως για την οικογένειά της αλλά και για την πολιτική ζωή του τόπου και προκαλεί βαθιά θλίψη.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της. 

Θα τη θυμόμαστε όλοι με σεβασμό και εκτίμηση.

Αθανασία Στιβακτή (Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας)

Φτωχότερος ο πολιτικός κόσμος από σήμερα! Η Φώφη Γεννηματά, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, ηττήθηκε στη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της... Η είδηση της απώλειάς της μας συγκλονίζει!

Μαχήτρια πάντοτε, έδωσε μαθήματα γενναιοψυχίας, ευγένειας και αξιοπρέπειας! Υπήρξε άξια πολιτικός, δραστήρια γυναίκα και υπέροχη μητέρα! Παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις γυναίκες που συμμετέχουν στον στίβο της πολιτικής!

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της! Καλό ταξίδι σε ένα σύμβολο ακλόνητης θέλησης και γενναιότητας!

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας εκφράζει τη βαθιά οδύνη του για τον άδικο και πρόωρο χαμό της Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

Πάλεψε μέχρι τέλους με την επάρατη νόσο και έδωσε δύναμη και θάρρος σε πολύ κόσμο που παλεύει με τον καρκίνο. Η Φώφη Γεννηματά με το ήθος και την ευγένειά της πέτυχε την αποδοχή από τον πολιτικό κόσμο της χώρας. Υπερασπίστηκε εργασιακά δικαιώματα,  αγωνίστηκε στο πλευρό του κόσμου της εργασίας, αλλά κυρίως στάθηκε φωτεινό παράδειγμα για κάθε γυναίκα, παλεύοντας για τις αξίες, τα πιστεύω και τα θέλω της.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά της.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση