Την Παρασκευή εμβολιασμοί από την Κινητή Μονάδα σε περιοχές του Δήμου Καμ. Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 09:13 Την Παρασκευή εμβολιασμοί από την Κινητή Μονάδα σε περιοχές του Δήμου Καμ. Βούρλων

Δείτε το πρόγραμμα…

Πρόσκληση για συμμετοχή των δημοτών του Δήμου Καμένων Βούρλων στη δράση για την διαφύλαξη της ζωής και της υγείας των πολιτών, στα πλαίσια της αντιμετώπισης της πανδημίας της COVID 19, απευθύνει ο Δήμαρχος Γιάννης Συκιώτης.

Η 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Δήμο Καμένων Βούρλων, την Παρασκευή 29/10/2021 διοργανώνει δράση για την προώθηση του εμβολιασμού των πολιτών, στα πλαίσια της αντιμετώπισης της πανδημίας.

Ειδικότερα, κινητή μονάδα εμβολιασμών, τηρούσα όλα τα ιατρικά και υγειονομικά πρωτόκολλα, θα παραβρεθεί στις τρεις μεγάλες δημοτικές ενότητες του Δήμου Καμένων Βούρλων, ώστε όσοι δημότες δεν έχουν εμβολιαστεί και επιθυμούν να το πράξουν, να προσέλθουν.

Οι εμβολιασμοί θα γίνουν ως εξής:

1) Από 09:00 π.μ. έως 10:30 π.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Κωνσταντίνου

2) Από 11:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. στο Κοινοτικό Κατάστημα Σκάρφειας

3) Από 13:30 μ.μ. έως 15:00 μ.μ. στο Δημαρχιακό Κατάστημα του Μώλου.

Όσοι προσέλθουν, πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και δεν χρειάζεται να έχουν ενημερώσει εκ των προτέρων για την προσέλευσή τους. Ο εμβολιασμός αφορά την πρώτη, τη δεύτερη ή και την τρίτη δόση του εμβολίου.

Η δράση έχει ως στόχο, να απλοποιήσει τη διαδικασία του εμβολιασμού, ώστε να μην απαιτείται οι πολίτες, να μετακινηθούν προς τα μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα, αλλά αν έχουν ακόμη και με τον τρόπο αυτό, άμεση πρόσβαση στη συγκεκριμένη υπηρεσία υγείας, κοντά στον τόπο της κατοικίας τους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση