Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ο 42χρονος που απανθρακώθηκε σε φοβερό τροχαίο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 08:30 Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ο 42χρονος που απανθρακώθηκε σε φοβερό τροχαίο

Όλοι όσοι γνώριζαν το Θύμιο Τζώρτζο μιλούν για έναν αδαμάντινο χαρακτήρα και για μια «χρυσή ψυχή» - Ήταν πατέρας ενός ανήλικου κοριτσιού.

Θρήνος στην τοπική κοινωνία του Βόλου προκάλεσε η είδηση του θανάτου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Θύμιου Τζώρτζου.

Ο 42χρονος έχασε τη ζωή του σε σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα, όταν χάνοντας τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο οδηγούσε προσέκρουσε σε κολώνα οδοσήμανσης με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του και στη συνέχεια να απανθρακωθεί.

Όσοι τον γνώρισαν κάνουν λόγο για έναν αδαμάντινο χαρακτήρα, για μια “χρυσή” ψυχή, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νίκη Βόλου τη φανέλα της οποίας φόρεσε για δύο σεζόν.

Ο Θύμιος Τζώρτζος αφήνει πίσω του τη σύζυγο του Θεοφανία, την κόρη του Μαρία, τους γονείς και τα αδέρφια του.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου στο Ριζόμυλο στις 14:00.

Η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Θύμιου Τζώρτζου, ο οποίος έφυγε το βράδυ της Δευτέρας από τη ζωή, ύστερα από τραγικό τροχαίο δυστύχημα, σε ηλικία 42 ετών. Ο Θύμιος αγωνίστηκε στην ομάδα μας, ως ποδοσφαιριστής, για δύο αγωνιστικές σεζόν, στις αρχές της δεκαετίας του 2000, στη Δ’ Εθνική. Όσοι τον γνώρισαν, μιλούν για έναν αδαμάντινο χαρακτήρα, για μια “χρυσή” ψυχή. Θύμιο, καλό ταξίδι! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει!”, αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας με την οποία αγωνίστηκε για δύο σεζόν η Νίκη Βόλου.

«Μακάρι να ήταν μόνο ένα άσχημο όνειρο»

Ο αδόκητος χαμός του Θύμιου Τζώρτζου προκάλεσε μεγάλη θλίψη και στις τάξεις του Αστέρα Ριζομύλου, με τα μέλη του μέσω social media ν’ αποχαιρετούν τον παλιό παίκτη της ομάδας…

«Μακάρι να ήταν μόνο ένα άσχημο όνειρο και να μην ξημέρωνε αυτή η μαύρη ήμερα» αναφέρει η τοποθέτηση του Αστέρα Ριζομύλου, που συνεχίζει ως εξής: «Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την βαθύτατη θλίψη μας για την τραγική και ξαφνική απώλεια του Θύμιου, ένα παιδί του τόπου μας, από τα σπλάχνα του Αστέρα που έφυγε τόσο νωρίς, γεμίζοντας με θλίψη όλους όσους τον γνώρισαν.

Καλό κουράγιο στην οικογένεια του και δύναμη να αντέξουν την απουσία του.

Καλό ταξίδι φίλε… Ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει…».