Καρακάντζας: «Κανονικά αύριο η παρέλαση…»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 11:02 Καρακάντζας: «Κανονικά αύριο η παρέλαση…»

Επαναξιολογήθηκαν τα στοιχεία από την Περιφέρεια και δόθηκε οριστικά το «πράσινο φως» για τη διεξαγωγή της μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης…

Νέα συνεργασία με τις υγειονομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας είχε το πρωί της Τετάρτης (27/10) ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, Θανάσης Καρακάντζας, με αφορμή την ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων στην περιοχή ευθύνης του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο LamiaReport, επαναξιολογήθηκαν τα στοιχεία που έχουν σχετικά με τα κρούσματα και αποφάσισαν η παρέλαση να διεξαχθεί κανονικά με την έκκληση για τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Ειδικά από τον κόσμο που θα θελήσει να την παρακολουθήσει από κοντά να αποφύγει όσο το δυνατόν τον συνωστισμό, να φοράει μάσκα, ενώ οι γονείς στο τέλος να φροντίσουν να απομακρύνουν τα παιδιά τους για να μην επιστρέφουν στον ίδιο χώρο όπου θα υπάρχει ήδη πολύς κόσμος.

Θυμηθείτε και το βίντεο με τις δηλώσεις που είχε κάνει ο κ. Καρακάντζας σε όλα τα ΜΜΕ μετά την παρουσίαση του προγράμματος εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου:

Παρέμβαση, καταθέτοντας τον προβληματισμό του για τη διεξαγωγή της παρέλασης, είχε κάνει και ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας, περιορίζοντας τις παρατηρήσεις του στο πως θα προφυλαχθεί ο κόσμος, καθώς η απόφαση ήταν ειλημμένη. Διαβάστε ΕΔΩ.

Σε αυτό που συμφωνούμε απόλυτα με τον Ιατρικό Σύλλογο είναι ότι ο κορωνοϊός «δεν διακρίνει εθνικές επετείους και εορταστικές εκδηλώσεις». Έτσι αυξάνονται και οι διασωληνωμένοι συμπολίτες μας, οι οποίοι μάλιστα διακομίστηκαν σε νοσοκομεία των Αθηνών, καθώς η ΜΕΘ Covid του Γ.Ν. Λαμίας έχει γεμίσει προ πολλού με ασθενείς.

Τις τελευταίες πέντε ημέρες ισάριθμα άτομα έχουν διακομιστεί στις ΜΕΘ του ΚΑΤ (3) και του Σωτηρία (2), ενώ ένας ακόμη 54χρονος Λαμιώτης έχει διακομιστεί στο Βόλο.

Την ίδια ώρα και το άλλο μεγάλο Νοσοκομείο της Στερεάς, αυτό της Χαλκίδας, έχει γεμίσει με 12 ασθενείς στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ κατέγραψε και δύο (2) θανάτους 85χρονων σε ΜΕΘ και Κλινική.

Για την επιδημιολογική εικόνα της Φθιώτιδας, έτσι όπως αποτυπώνεται από τα στοιχεία που δημοσιοποιεί ο ΕΟΔΥ, δείτε ΕΔΩ.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση