Μόνο με σημαιοφόρο και παραστάτες θα παρελάσει ο Σύλλογος Κρητικών Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 14:39 Μόνο με σημαιοφόρο και παραστάτες θα παρελάσει ο Σύλλογος Κρητικών Φθιώτιδας

Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου:

Με αφορμή την απόφαση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σχετικά με την πραγματοποίηση της παρέλασης της 28 ης Οκτωβρίου, θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό της Λαμίας ότι ο Σύλλογος μας θα παρελάσει μόνο με τον σημαιοφόρο και τους παραστάτες.

Σεβόμενοι την υγειονομική ασφάλεια των μελών μας και αναλογιζόμενοι την χαλάρωση των μέτρων κατά του covid 19 αλλά και τον συγχρωτισμό στον χώρο συγκέντρωσης στο θέατρο, την ανταλλαγή ευχών, τις συζητήσεις και τις φωτογραφήσεις με φίλους και γνωστούς, αποφασίσαμε να μην ρισκάρουμε την ασφάλεια αυτών που θα παρελάσουν.

Ως σύλλογος που φέτος κλείσαμε 40 χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, έχουμε αποδείξει ότι πάντα τιμούμε τις εθνικές επετείους με πολυπληθή τμήματα. Από την στιγμή που αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στους πεσόντες του έπους του 1940 θα παρελάσει στην αυριανή παρέλαση μόνο ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες, με την ευχή η παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2022 να πραγματοποιηθεί με διαφορετικές υγειονομικές συνθήκες και να γιορτάσουμε πραγματικά τα 200 χρόνια από την δημιουργία του Ελληνικού κράτους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση