Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δομοκός: «Δεν πίστευε στον κορωνοϊό...» - Συγκλονίζει η γυναίκα του προέδρου - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021 10:14 Δομοκός: «Δεν πίστευε στον κορωνοϊό...» - Συγκλονίζει η γυναίκα του προέδρου - ΒΙΝΤΕΟ

Διασωληνωμένος και ο αδελφός του στη ΜΕΘ Covid, ο οποίος ειναι γιατρός, ενώ από κορωνοϊό πέθανε και η ηλικιωμένη μητέρα τους.

Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στον Παλαμά Δομοκού, όπου η κοινότητα έχασε τον επί 25χρονια Πρόεδρό της Γιάννη Χριστοδούλου, ο οποίος ήταν πατέρας τριών παιδιών.

Λίγες ημέρες πριν τον 63χρονο πέθανε από κορωνοϊό και η ηλικιωμένη μητέρα του στο νοσοκομειο Λαμίας, ενώ σε πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ και ο αδελφός του, στο νοσοκομείο Σωτηρία στην Αθήνα, ο οποίος ειναι συνταξιούχος στρατιωτικός γιατρός. Μάλιστα φέρεται ο γιατρός της οικογένειας να ήταν αυτός που έπεισε τον άτυχο αδελφό του και τη μητέρα τους να μην εμβολιαστούν.

«Δεν πίστευε στον ιό, αρνιόταν να εμβολιαστεί και καθυστέρησε να πάει στο νοσοκομείο. Είναι οι τρεις λόγοι που ο 63χρονος Γιάννης Χριστοδούλου δεν είναι πια εδώ...», λέει η ίδια η σύζυγός του, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε το στήριγμα της και έμεινε μόνη με τρία παιδιά της.

Δείτε τι είπε στην εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega..

Αγαπούσε τον τόπο του

Ο Γιάννης Χριστοδούλου, είχε ασχοληθεί από νεαρή ηλικία με τα κοινά της κοινότητας Παλαμά όσο και με τα κοινά της επαρχίας Δομοκού. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους κατοίκους του χωριού οι οποίοι για πάνω από είκοσι χρόνια τον είχαν τιμήσει με την ψήφο τους για Πρόεδρο της κοινότητας, θέση την οποία κατείχε μέχρι τον θάνατο του.

Επί των ημερών του δημιουργήθηκε από την αρχή ένα νέο, σύγχρονο χωριό σε μικρή απόσταση από το παλιό στους πρόποδες του όρους Όρθυς. Φρόντισε για την διαπλάτυνση της προπολεμικής γέφυρας στην είσοδο του νέου χωριού καθώς και για την διάνοιξη και την ασφαλτόστρωση όλων των κεντρικών αρτηριών. Μέσω ενός κονδυλίου που είχε εξασφαλίσει πριν από λίγους μήνες είχαν ξεκινήσει έργα και στους αγροτικούς δρόμους της κοινότητας ενώ δεν πρόλαβε να δει να υλοποιείται το όραμα του για την δημιουργία ποδηλατόδρομου στο Παλαμά.

Παράλληλα φρόντιζε με έργα ώστε να διατηρηθεί και η παλαιά, ορεινή και ιστορική κοινότητα του Παλαμά. Επί των ημερών του αναστηλώθηκε το κτίριο του Δημοτικού Σχολείου ενώ πρόσφατα είχε ξεκινήσει και η διαπλάτυνση του δρόμου που ενώνει την παλιά με την νέα κοινότητα Παλαμά.

Ο Γιάννης Χριστοδούλου αφήνει πίσω του την σύζυγο του Στέλλα και τρία παιδιά, δύο κόρες, φοιτήτριες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και τον γιο του, μαθητή Λυκείου της πόλης μας.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι Πρόεδρε!