Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Έφυγε» o Κώστας Σανίδας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021 08:30 «Έφυγε» o Κώστας Σανίδας

Δύσκολες ώρες για τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηλία Σανίδα και τον αδελφό του Χρήστο, Μέλος της ΔΕ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, καθώς και για την αδελφή τους Κατερίνα, που έχασαν τον αγαπημένο τους πατέρα.

Ο Κωνσταντίνος Σανίδας το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και τελικά το απόγευμα της Παρασκευής «έφυγε» σε ηλικία 74 ετών.

Είχε καταγωγή από την Μακρυρράχη Δομοκού και διακρίθηκε στον τραπεζικό τομέα. Υπήρξε για πολλά χρόνια Διευθυντής της Τράπεζας Πίστεως - Alpha Bank στη Λαμία και αργότερα στη Λιβαδειά.

Ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία, αφού είχε εξυπηρετήσει, βοηθήσει και στηρίξει πολλούς επαγγελματίες της Φθιώτιδας και της ευρύτερης περιοχής.

«Τι κάνεις γραμμένε μου;», ήταν η καθιερωμένη ατάκα του όταν συναντούσε κάποιον φίλο, γι αυτό και είχε το παρατσούκλι «γραμμένος», όπως τον φώναζαν οι φίλοι του.

Αφήνει πίσω του την αγαπημένη του σύζυγο Μαργαρίτα, τα τρία παιδιά του Ηλία, Χρήστο και Κατερίνα, καθώς και τα λατρεμένα του εγγόνια.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Σάββατο (30/10) στη 1:00΄ το μεσημερι στον Ιερό Ναό της Παναγίας Δέσποινας στη Λαμία.

Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένεια από όλη την ομάδα του LamiaReport.