Ο Χρήστος Σταϊκούρας ξεκινά συναντήσεις με τα δημοτικά συμβούλια της Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 16:31 Ο Χρήστος Σταϊκούρας ξεκινά συναντήσεις με τα δημοτικά συμβούλια της Φθιώτιδας

Η αρχή από το Δήμο Λοκρών…

Μια νέα σειρά συνεδριάσεων με τους Δημάρχους και τα Δημοτικά Συμβούλια εγκαινιάζει ο Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας.

Στόχος του ο απολογισμός πεπραγμένων της Κυβέρνησης και ειδικότερα του Υπουργείου Οικονομικών για κάθε Δήμο της Φθιώτιδας ξεχωριστά και η καταγραφή προβλημάτων, στόχων και έργων που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες.

Περιγράφοντας τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία ο κ. Σταϊκούρας αναφέρει: «Η δέσμευσή μου για συστηματική επικοινωνία με τους θεσμούς της Αυτοδιοίκησης της Περιφερειακής Ενότητάς μας, είναι γνωστή και υλοποιείται εδώ και χρόνια. Θεωρώ ότι τώρα πρέπει να κάνουμε, από κοινού, ένα βήμα εμβάθυνσης και διεύρυνσης της επικοινωνίας μας».

Και ο Υπουργός Οικονομικών προσθέτει: «Η δημόσια και συστηματική επικοινωνία όσων υπηρετούμε δημόσιους θεσμούς αποτελεί προϋπόθεση για την ειλικρινή συνεργασία μας, την πρόοδο των περιοχών και  την ευημερία των πολιτών».

Στο πλαίσιο αυτό, η πρώτη συνάντηση - συνεργασία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λοκρών.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση