Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος σε περιοχή του Δήμου Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2021 15:28 Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος σε περιοχή του Δήμου Λαμιέων

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης Τάσης θα γίνει προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Λαμιέων.

Συγκεκριμένα:

  • Τμήμα ΔΔ Αγ. Παρασκευής, Δυτικό τμήμα ΒΙΠΕ, Βιολογικός Καθαρισμός ΒΙΠΕ από ώρα 08:00 έως 10:00.
  • Βόρειο Τμήμα ΔΔ Ν.Μαγνησίας, Τμήμα ΔΔ Μεγ. Βρύσης και τμήμα ανατολικά της ΠΑΘΕ από ώρα 08:00 έως 16:00.

Επίσης, θα γίνουν ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος στις 08:00 και στις 16:00 το πρωί στην περιοχή πέριξ του Βιολογικού Καθαρισμού Λαμίας, Εργατικές Κατοικίες Ανθήλης, τμήμα ΔΔ Ανθήλης, Ροδίτσας και Μεγ. Βρύσης για να εκτελεστούν οι απαραίτητοι χειρισμοί στις ηλεκτροφόρες γραμμές Μέσης Τάσης.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση