Η αναφορά του Γ. Οικονόμου στη Φθιώτιδα σε συνέντευξη στον Γιώργο Αυτιά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021 21:30 Η αναφορά του Γ. Οικονόμου στη Φθιώτιδα σε συνέντευξη στον Γιώργο Αυτιά

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον «ΣΚΑΪ» ήταν σήμερα ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος απάντησε σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας, ενώ μιλώντας για το μέρισμα της ανάπτυξης στην κοινωνία, ο Γιάννης Οικονόμου έκανε ειδική αναφορά στη Φθιώτιδα.

«Ο κόσμος αναγνωρίζει ότι η Κυβέρνηση αυτή δεν του λέει ψέματα, προσπαθεί και έχει βελτιώσει σημαντικά βασικούς τομείς της ζωής του. Τώρα, όταν ο αγρότης στα χωριά της Φθιώτιδας, που είναι σε συνεταιρισμούς ή ο νέος αγρότης ξέρει ότι για το 2022, που είναι δύσκολα τα πράγματα, θα πάρει πίσω το φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα, είναι σημαντική υπόθεση γι΄ αυτόν.

Όταν ξέρει ο κτηνοτρόφος, που αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλύτερες τιμές στα αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα που απολάμβανε τα τελευταία χρόνια, ότι οι ζωοτροφές θα πάνε στον κατώτερο Φ.Π.Α., στο 6%, σε μια περίοδο που υπάρχει ράλι ζωοτροφών, βλέπει ότι προσπαθείς. Δεν μπορείς να καλύψεις το φάσμα της ακρίβειας σε όλη του την έκταση. Διότι εδώ μιλάμε για μια πρωτόγνωρη ενεργειακή κρίση.

Σου αναγνωρίζει, όμως, ότι προσπαθείς. Όταν ήξερε πώς ήταν το Νοσοκομείο της Λαμίας πριν από 3,5-4 χρόνια και βλέπει πώς είναι τώρα, καταλαβαίνει ότι υπάρχει διαφορά, που δεν περιορίζεται σε διαπιστώσεις, αλλά σε πράξεις, σε έργα....»

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Οικονόμου στον «ΣΚΑΪ»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση