ΓΝ Λαμίας: Τρείς νέοι θάνατοι από κορωνοϊό - Διασωληνώθηκε ένας ακόμη ασθενής

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 08:50 ΓΝ Λαμίας: Τρείς νέοι θάνατοι από κορωνοϊό - Διασωληνώθηκε ένας ακόμη ασθενής

Δεκατρείς εισαγωγές το τελευταίο 24ωρο…

Αυξάνουν συνεχώς τα περιστατικά covid στη Φθιώτιδα που καταφεύγουν στο Νοσοκομείο με αρκετά από αυτά να είναι πολύ σοβαρά και να χρειάζονται διασωλήνωση.

Τελευταίο περιστατικό 70χρονου από τη Λαμία που διασωληνώθηκε και εισήχθη στη ΜΕΘ Covid, όπου μόλις είχε αδειάσει κρεβάτι, αφού μεταφέρθηκε στην Κλινική Κορωνοϊού 75χρονη που παρουσίασε βελτίωση.

Έτσι διατηρήθηκε το 100% σε σύνολο 12 κλινών, θυμίζοντας και πάλι τις καταστάσεις που βιώσαμε στο δεύτερο και τρίτο κύμα.

Υπάρχουν βέβαια και τα χειρότερα, καθώς μέσα σε λίγες ώρες την Τρίτη (16/11) κατεγράφησαν τρεις (3) θάνατοι ασθενών στην Κλινική. Πρόκειται για δύο ηλικιωμένους 85 και 90 ετών από τη Λαμία και έναν ακόμη 77χρονο από τη Φωκίδα. Και οι τρεις είχαν εισαχθεί λίγες ημέρες νωρίτερα, με βαριά συμπτώματα της νόσου και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήταν ανεμβολίαστοι.

Μέσα στο Νοέμβριο, στο Νοσοκομείο Λαμίας έχουν χάσει τη ζωή τους από κορωνοϊό εννέα (9) άτομα, ενώ αντίστοιχο αριθμό θανάτων έχουμε σε αυτό το διάστημα και στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Να σημειώσουμε τέλος ότι το τελευταίο 24ωρο είχαμε 13 εισαγωγές, εκ των οποίων οι 11 από τη Λαμία. Οι 10 από αυτούς ήταν ανεμβολίαστοι.

Η ευχάριστη είδηση της ημέρας ήταν τα έξι (6) εξιτήρια, ενώ δύο (2) ακόμη άτομα θα συνεχίσουν τη νοσηλεία τους στην Πνευμονολογική Κλινική. Συνολικά στο Πέτρινο νοσηλεύονται 56 άτομα, ενώ μαζί με τους 12 που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ, οι ασθενείς με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Λαμίας, έφτασαν τους 68.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση