Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Εκδήλωση «Τα εμβόλια κατά της γρίπης και της πνευμονίας στην Covid εποχή»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 11:37 Λαμία: Εκδήλωση «Τα εμβόλια κατά της γρίπης και της πνευμονίας στην Covid εποχή»

Το Τμήμα Προστασίας Δημόσιας Υγείας & Γ’ Ηλικίας του Δήμου Λαμιέων και η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας, διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο «Τα εμβόλια κατά της γρίπης και της πνευμονίας στην Covid εποχή» , την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου και ώρα 18:30 μ.μ. 

Στην εκδήλωση μπορεί να συμμετάσχει κανείς είτε δια ζώσης στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου (Λεωνίδου 9-11, 3ος όροφος) τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα/μέτρα ατομικής προστασίας, είτε διαδικτυακά στον εξής ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://gnosis-conf.whereby.com/lamia.

(Επειδή η πλατφόρμα έχει περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά και από το κανάλι του Δήμου μας στο YouTube: Δήμος Λαμιέων _Municipality of Lamia).

Κύριος στόχος αυτής είναι η ευαισθητοποίηση τόσο του γενικού πληθυσμού, όσο και των ευάλωτων ομάδων σε θέματα προαγωγής υγείας ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Πρόγραμμα εκδήλωσης:

Έναρξη 18:30

  •  Χαιρετισμός από τον κ. Παναγιώτη Στασινό, Αντιδήμαρχο Προστασίας Δημόσιας Υγείας & Γ’ Ηλικίας του Δήμου Λαμιέων
  •  Χαιρετισμός από τον κ. Αγησίλαο Π. Δέρβα, Πνευμονολόγο-Φυματιολόγο, Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας
  • Ομιλία με θέμα «Η αναγκαιότητα του αντιγριπικού εμβολιασμού στην Covid εποχή» από την κα Αθανασία Ι. Κατσώνη, Πνευμονολόγο.
  • Ομιλία με θέμα «Ο αντιπνευμονιοκοκκικός εμβολιασμός εν μέσω πανδημίας» από τον κ. Εμμανουήλ Μάνο, Ιδιώτη Πνευμονολόγο.

Θα ακολουθήσει συζήτηση και υποβολή ερωτήσεων προς τους ομιλητές.