«Άκουσα τη μητέρα και την αδερφή μου να ουρλιάζουν»: Συγκλονίζει ο 17χρονος που είδε την οικογένειά του να ξεκληρίζεται

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021 08:40 «Άκουσα τη μητέρα και την αδερφή μου να ουρλιάζουν»: Συγκλονίζει ο 17χρονος που είδε την οικογένειά του να ξεκληρίζεται

«Ζητώ μόνο να ομολογήσει την πράξη του όποιος προκάλεσε το δυστύχημα».

Συγκλονίζει ο 17χρονος, που ήταν ο μοναδικός επιζών από το φρικτό τροχαίο στο Δομοκό, και είδε τους γονείς και την αδερφή του να βρίσκουν τραγικό θάνατο μπροστά στα μάτια του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ερωτηθείς για την υγεία του, ο 17χρονος λέει ότι ακόμα έχει αρκετά προβλήματα. «Το πόδι, το χέρι θέλει χειρουργείο σε τρία σημεία, το κεφάλι μου έχει ράμματα και καμιά φορά ζαλίζομαι» λέει χαρακτηριστικά.

«Είχαμε σταματήσει στα Μετέωρα επιστρέφοντας από Αλβανία, και έπειτα λίγο πιο έξω από το Δομοκό μας τράκαρε ένας με ένα φορτηγό, με αποτέλεσμα να φύγουν οι γονείς μου και η αδερφή μου» περιγράφει, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του. «Εγώ λιποθύμησα και γύρισε ο θείος μου, που ταξιδεύαμε μαζί και με έβγαλε από το αυτοκίνητο και έπειτα κάλεσαν ασθενοφόρο και με πήρε» προσθέτει.

«Κάναμε σβούρες και χτυπήσαμε πάνω στο φορτηγό»

«Κοιτούσα έξω από το παράθυρο και ξαφνικά ακούω τη μητέρα μου και την αδερφή μου να ουρλιάζουν» θυμάται ο 17χρονος για τις στιγμές πριν από το τραγικό δυστύχημα. «Μας χτύπησε ένα αυτοκίνητο, δεν θυμάμαι τι ήταν, στον προφυλακτήρα και αρχίσαμε να κάνουμε σβούρες και χτυπήσαμε πάνω στο φορτηγό» συνεχίζει.

«Πηγαίναμε με 65-80 χιλιόμετρα. Πριν τη σύγκρουση άκουσα μια κόρνα και υπέθεσα ότι ήταν κάποιο ΙΧ και όχι φορτηγό» λέει. «Όταν με πήρε το ασθενοφόρο, δεν ήξερα τι είχε γίνει, νόμιζα ότι είχαν πέσει όλοι σε κώμα και απλά εγώ ήμουν ξύπνιος επειδή καθόμουν πίσω. Το έμαθα στο νοσοκομείο ότι έφυγαν» λέει συντετριμμένο το 17χρονο παιδί.

«Ζητώ μόνο να ομολογήσει την πράξη του όποιος προκάλεσε το δυστύχημα» καταλήγει.

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση