Μπαίνει χλοοτάπητας στα γήπεδα Καλυβίων και Καλαμακίου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 15:02 Μπαίνει χλοοτάπητας στα γήπεδα Καλυβίων και Καλαμακίου

Έναρξη εργασιών εγκατάστασης συνθετικού χλοοτάπητα στα γήπεδα Καλυβίων και Καλαμακίου.

Υπογράφηκε από το Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο και τον εκπρόσωπο της εργολήπτριας εταιρείας, η σύμβαση υλοποίησης του έργου: «Προμήθεια και εγκατάσταση πλαστικού χλοοτάπητα γηπέδων», που αφορά τις εργασίες εγκατάστασης συστήματος συνθετικού χλοοτάπητα στα γήπεδα Καλυβίων και Καλαμακίου, προϋπολογισμού 228.023,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%).

Στο γήπεδο Καλυβίων, η συνολική επιφάνεια προς επίστρωση με συνθετικό χλοοτάπητα έχει εμβαδόν 9.180,00 μ2 και η διαγράμμιση των ορίων του αγωνιστικού χώρου ποδοσφαίρου θα έχει διαστάσεις 64,00μ x 105,00μ.

Στο γήπεδο 5x5 στην Τ.Κ. Καλαμακίου η συνολική επιφάνεια προς επίστρωση με συνθετικό χλοοτάπητα έχει εμβαδόν 848,00 μ2 και η διαγράμμιση των ορίων του αγωνιστικού χώρου ποδοσφαίρου θα έχει διαστάσεις 20,00μ x 30,00μ.

Το έργο προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε περίοδο επτά (7) μηνών από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης και όλες οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, δήλωσε σχετικά :

«Λίγες μέρες μετά την έναρξη των εργασιών κατασκευής συνθετικού χλοοτάπητα και στίβου στο γήπεδο Γαλανέικων, σειρά παίρνουν άλλα δύο γήπεδα του Δήμου μας.

Κάνουμε έτσι, ένα ακόμα βήμα που υπηρετεί το στόχο μας για ένα ολοκληρωμένο μοντέλο ισόρροπης αθλητικής ανάπτυξης στο Δήμο Λαμιέων με νέες υποδομές και αναβάθμιση των ήδη υφιστάμενων σε όλο το Δήμο μας.

Ένα μοντέλο που υπηρετεί τον πολίτη, προσφέροντάς του σύγχρονες, ασφαλείς και ποιοτικές υποδομές άθλησης, χωρίς να χρειάζεται να μετακινείται μακριά από το σπίτι του.

Με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας υλοποιούμε απαρέγκλιτα το σχεδιασμό μας......»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση