Δωρεάν τεχνικός έλεγχος σε όλα τα οχήματα του ΕΚΑΒ από τα Ιδιωτικά ΚΤΕΟ AutoVision

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 11:18 Δωρεάν τεχνικός έλεγχος σε όλα τα οχήματα του ΕΚΑΒ από τα Ιδιωτικά ΚΤΕΟ AutoVision Απονομή πλακέτας από τον Πρόεδρο του Ε.Κ.Α.Β. προς τον κ. Καραφέρη

 

Στο Αμφιθέατρο του Ε.Κ.Α.Β. πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την συνεργασία του Δικτύου Ιδιωτικών ΚΤΕΟ της Autovision με το Ε.Κ.Α.Β.

Η εκδήλωση αφορούσε στην παροχή δωρεάν τεχνικού ελέγχου σε όλα τα οχήματα του Ε.Κ.Α.Β. για τρία χρόνια.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στελέχη και συνεργάτες του Δικτύου Ιδιωτικών ΚΤΕΟ της Autovision, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στελέχη του Ε.Κ.Α.Β.

Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Τάκης Πουρναράκης ο οποίος συνεχάρη την Autovision για την πρωτοβουλία της και τόνισε τη σημασία τέτοιου είδους ενεργειών ειδικά στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

«Η Autovision σε συνεργασία με το Δίκτυο της προχώρησε σε μια πράξη αλληλεγγύης, στηρίζοντας με τον τρόπο που γνωρίζει καλύτερα, μια ομάδα «ηρώων» της δύσκολης αυτής περιόδου που διανύουμε, παρέχοντας για τα επόμενα 3 χρόνια δωρεάν τεχνικό έλεγχο αλλά και ενδιάμεσους εκούσιους ελέγχους σε όλα τα οχήματα του Ε.Κ.Α.Β. – ασθενοφόρα και μοτοσυκλέτες. Μέχρι σήμερα έχουμε υποδεχθεί στα ΚΤΕΟ του Δικτύου μας περισσότερα από 350 οχήματα» δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος της Autovision κ. Βασίλη Καραφέρης.

Ο κ. Βασίλης Καραφέρης  στάθηκε στη συμβολή της Autovision στην οδική ασφάλεια στα 17 χρόνια λειτουργίας του Δικτύου της. Απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του Ε.Κ.Α.Β. κ. Νίκο Παπαευσταθίου τόνισε πόσο κρίσιμο είναι να διατηρείται σε άψογη κατάσταση ο στόλος του Ε.Κ.Α.Β. και αναφέροντας ότι αυτό αποτέλεσε το έναυσμα για την προσφορά της Autovision.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Α.Β., κ. Παπαευσταθίου Νίκος, ευχαρίστησε θερμά την Autovision, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Τέτοιου είδους πράξεις προσφοράς, αν μη τι άλλο, αντικατοπτρίζουν την έμπρακτη στήριξη του ξεχωριστού κοινωνικού έργου των διασωστών, των νοσηλευτών & των γιατρών του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, το οποίο αποτελεί τον βασικό επιχειρησιακό πυλώνα του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ), αναφορικά με τη διαχείριση και την αντιμετώπιση της κάθε έκτακτης κατάστασης ή υγειονομικής κρίσης. Το «όπλο» των Διασωστών και των Ιατρών του ΕΚΑΒ δεν είναι άλλο από το ασθενοφόρο. Αυτό σημαίνει πως ειδικά το θέμα της έγκαιρης τεχνικής διάγνωσης αλλά και ελέγχου των ασθενοφόρων, αν μη τι άλλο, λειτουργεί καθοριστικά στην άμεση επιδιόρθωση τους και κατά συνέπεια ενισχύει την απρόσκοπτη λειτουργία τους. Η αξιέπαινη κίνηση αλληλεγγύης από μέρους σας, για τη παροχή δωρεάν τεχνικών ελέγχου σε όλα τα οχήματα του ΕΚΑΒ, είναι «ζωτικής σημασίας» τόσο για τους ανθρώπους μας όσο και για τους ίδιους τους ασθενείς, ενισχύοντας το αίσθημα της ασφάλειάς κατά τη πραγματοποίηση των απαραίτητων διακομιδών προς τους Υγειονομικούς Σχηματισμούς της χώρας μας».

Κλείνοντας ο κ. Καραφέρης ευχαρίστησε το διοικητικό προσωπικό και τους συνεργάτες του Δικτύου της Autovision για την αμέριστη συνεισφορά τους στην υλοποίηση της ενέργειας.  Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή επετειακής πλακέτας από τον κ. Παπαευσταθίου προς τον κ. Καραφέρη για την ευγενική προσφορά και έμπρακτη υποστήριξη της Autovision προς το Ε.Κ.Α.Β.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση