Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιτυχημένη εσπερίδα στο Δήμο Δομοκού για τα ζώα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 18:30 Επιτυχημένη εσπερίδα στο Δήμο Δομοκού για τα ζώα

Ενημέρωση για τη νέα νομοθεσία ζώων συντροφιάς και αδέσποτων…

Με μεγάλη επιτυχία και πολυπληθή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου, η Εσπερίδα για τη διαχείριση των ζώων συντροφιάς, εργασίας και αδέσποτων σχετικά με τα Αδέσποτα Ζώα και τη νέα νομοθεσία, που διοργανώθηκε από το Δήμο Δομοκού και τους Φιλόζωους Εθελοντές του Δήμου.

Παραβρέθηκαν οι Αντιπεριφερειάρχες Φθιώτιδας, Αθανάσιος Καρακάντζας και Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος, η Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας Σταυρούλα Μπονέ, ο Διοικητής του Α.Τ. Δομοκού Κωνσταντίνος Τσιαβάκης, ο Εκπρόσωπος του Π.Κ. Δομοκού κ. Αλεξόπουλος Αντώνιος, η Εκπρόσωπος του Κ.Υ. Δομοκού Νέντα Καμπάνι, ο Εκπρόσωπος της Ι.Μ. Φθιώτιδας πατέρας Δημήτριος Νασόπουλος, η Πρόεδρος του Φιλοζωϊκού Συλλόγου Φθιώτιδας Κωνσταντίνα Φούκα, ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Δομοκού Δημήτριος Μπαλκούρας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι Κοινοτήτων του Δήμου Δομοκού, καθώς και πλήθος φίλων Εθελοντών και ενδιαφερομένων για το τόσο σημαντικό ζήτημα των αδέσποτων ζώων.

«Εξαιρετικές οι παρουσιάσεις των ειδικών, που ευχαριστούμε ιδιαιτέρως (κα Καμπάνι, κα Ντελή, κ. Μπατίκα και κ. Τσιαμπούλα)!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους Φιλόζωους Εθελοντές για την πολύτιμη συνεισφορά και τον αδιάκοπο αγώνα τους στην προσπάθεια επίλυσης του σοβαρού ζητήματος των αδέσποτων ζώων!», σημειώνει ο Δήμος Δομοκού τονίζοντας την ανάγκη βελτίωσης της παιδείας μας στο συγκεκριμένο ζήτημα, ώστε να συμπεριφερόμαστε όλοι στα ζώα όπως πραγματικά τους αξίζει.

Τελικό συμπέρασμα: ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ! ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΟ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ!

Δείτε φωτογραφίες: