Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ψηφιακή κάρτα Δημότη myLamia είναι γεγονός! - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 08:20 Η ψηφιακή κάρτα Δημότη myLamia είναι γεγονός! - ΒΙΝΤΕΟ

«Η κάρτα Δημότη myLamia, είναι ένα ακόμη ψηφιακό εργαλείο που θέτουμε στη διάθεση πολιτών και επιχειρήσεων και τους καλούμε να το αξιοποιήσουν...», δηλώνει ο Δήμαρχος Λαμιέων, ο οποίος έχει ως κύριο στόχο τον πλήρη ψηφιακό μετασχηματισμό της πόλης.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην έδρα του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας η παρουσίαση της ψηφιακής Κάρτας Δημότη myLamia, από το Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο και τους συνεργάτες του.

Ένα από τα βασικά εργαλεία οικοδόμησης ενός τοπικού συμφώνου εγγυημένης ποιότητας είναι η ψηφιακή Κάρτα Δημότη myLamia, που αποτελεί και προγραμματική δέσμευση της Δημοτικής Αρχής.

Είναι η πρώτη ψηφιακή κάρτα Δημότη που παρουσιάζεται από Δήμο και γι αυτό ο Θύμιος Καραΐσκος χαρακτήρισε την ημέρα αυτή ιστορική για το Δήμο Λαμιέων.

Η ψηφιακή κάρτα είναι δωρεάν και παρέχεται στους επισκέπτες της πόλης ψηφιακά, μέσα από τη δικτυακή πύλη του Δήμου, του Επιμελητηρίου και των συνεργαζόμενων appstores.

Αποτελεί ένα σύστημα επιβράβευσης της καταναλωτικής εμπιστοσύνης δίνοντας τη δυνατότητα αφενός στους χρήστες να εξυπηρετούνται από το δίκτυο των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων και αφετέρου στις επιχειρήσεις να παρέχουν προσφορές και εκπτώσεις. Ο Δήμος μας, από την πλευρά του, θα είναι σε θέση να παρέχει στοχευμένα μέτρα στήριξης στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν σ’ αυτή την προσπάθεια.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, δήλωσε σχετικά :   

«Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της πόλης βρίσκεται σε εξέλιξη. Μεθοδικά και στοχευμένα παρεμβαίνουμε στις λειτουργίες της πόλης διαμορφώνοντας το πλαίσιο μετάβασης στην ψηφιακή εποχή.

Ένα πλαίσιο συνεργασίας και εξωστρέφειας όπου η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας αποτελεί έναν από τους βασικότερους πυλώνες για την ανάπτυξη της πόλης μας.

Οι επιχειρήσεις είναι αυτές που δίνουν τον παλμό στην καθημερινή ζωή της πόλης, είναι ζωντανά κύτταρα μιας κοινωνίας που βλέπει το μέλλον της με προοπτική βιώσιμη, αναπτυξιακή.

Γι’ αυτό κι εμείς στεκόμαστε δίπλα στις επιχειρήσεις, έχουμε χρέος να τις στηρίξουμε, να ενισχύσουμε την τοπική επιχειρηματικότητα και το Brandname της περιοχής.

Η κάρτα Δημότη myLamia, είναι ένα ακόμη ψηφιακό εργαλείο που θέτουμε στη διάθεση πολιτών και επιχειρήσεων και τους καλούμε να το αξιοποιήσουν.

Άλλωστε, η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, προς όφελος των δημοτών, αποτελεί υποχρέωση μας και για το λόγο αυτό οι προσπάθειές μας θα συνεχίζονται αμείωτα, έχοντας ως κύριο στόχο τον πλήρη ψηφιακό μετασχηματισμό της πόλης, ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα εξυπηρέτησης πολιτών και επιχειρήσεων.……»

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση της ψηφιακής κάρτας Δημότη myLamia που έκανε σήμερα ο Δήμος Λαμιέων: