Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το 4ο Γυμνάσιο συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Απορριμμάτων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 09:11 Το 4ο Γυμνάσιο συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Απορριμμάτων

Το 4ο Γυμνάσιο Λαμίας στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Απορριμμάτων, διοργανώνει την Πέμπτη 25/11/2021 και ώρα 10:00πμ. εκδήλωση στο χώρο του σχολείου.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει τα εξής:

  • Καταγραφή και παράδοση των ανακυκλώσιμων υλικών που ήδη έχουν συλλεχθεί στο χώρο του σχολείου.
  • Αξιολόγηση των μέχρι τώρα δράσεων μείωσης των απορριμμάτων και συλλογής/διαλογής των ανακυκλώσιμων, μετά την κατάργηση των καλαθιών απορριμμάτων από τις αίθουσες διδασκαλίας.
  • Βράβευση των μαθητών/τριών που συμμετέχουν στις δράσεις που αποσκοπούν στη μείωση και ανακύκλωση των απορριμμάτων, με την υποστήριξη του Δήμου Λαμιέων και των εταιριών NEXANS και EL PACK ΑΕ.
  • Καθαρισμό από σκουπίδια των διαδρομών και τοποθεσιών στη πόλη μας: Κάστρο Λαμίας, Παρκάκι Αμφιθέας, Περιοχή περιμετρικά Λόφου Μιχαήλ & Γαβριήλ – Δημαρχείου – Σταδίου, Ισαδάκι, Αμφιθέα – Αγία Παρασκευή και Άγιος Αθανάσιος – Βόρειο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του σχολείου με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα λόγω Covid19, χωρίς επισκέπτες, εκτός των εκπροσώπων των συμμετεχόντων φορέων οι οποίοι θα προσέλθουν προσκομίζοντας αρνητικό rapid test.