Θέσεις Ψυχολόγων και Ιατρών στην Ελληνική Αστυνομία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 09:22 Θέσεις Ψυχολόγων και Ιατρών στην Ελληνική Αστυνομία

Θα στελεχώσουν τα περιφερειακά ιατρεία, στις έδρες αστυνομικών υπηρεσιών δεκατριών μεγάλων πόλεων της Χώρας. Τέσσερις θέσεις στη Λαμία. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι και της 23 Δεκεμβρίου 2021.

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την πρόσληψη εξήντα (60) ιδιωτών, ως Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων του τομέα Υγειονομικού και συγκεκριμένα τριάντα (30) ψυχολόγων, δεκαπέντε (15) ψυχιάτρων, δεκατριών (13) παθολόγων και δύο (2) πνευμονολόγων.

Μετά τις απαραίτητες διαδικασίες και με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους, θα στελεχώσουν, μεταξύ άλλων, και τα περιφερειακά ιατρεία, που συστάθηκαν πρόσφατα με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, στις έδρες αστυνομικών υπηρεσιών δεκατριών μεγάλων πόλεων της Χώρας.

Στην έδρα της ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία, προβλέπονται μία (1) θέση ιατρού - παθολόγου, μία (1) θέση ψυχιάτρου και δύο (2) θέσεις ψυχολόγων. Αντίστοιχα στη ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας με έδρα τη Λάρισα, προβλέπονται μία (1) θέση παθολόγου και μία (1) θέση ψυχιάτρου.

Η πρόσληψή τους θα γίνει μετά από εκπαίδευση, ώστε να καταλάβουν οι μεν ιατροί θέσεις Υπαστυνόμων Α’, οι δε ψυχολόγοι Υπαστυνόμου Β’. Στόχος η κάλυψη με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα τις υγειονομικές ανάγκες τόσο του εν ενεργεία όσο και του εν αποστρατεία προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και των οικογενειών αυτού.

Σημειώνεται ότι, οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν αυτοπροσώπως στο Αστυνομικό Τμήμα ή Αστυνομικό Σταθμό του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους ή στα Προξενεία της Ελλάδας στις χώρες όπου διαμένουν, την αίτηση συμμετοχής με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μέχρι και την 15:00 ώρα της 23-12-2021.

Δείτε την προκήρυξη εδώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση